AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hot-wheels-unleashed-recenze-key-art-nahled.jpg

Hot Wheels Unleashed (RECENZIA) – Tie pravé od Mattela

Adaptácia je dôležitá nielen z hľadiska evolúcie a prežitia vo zvieracej ríši, ale aj v tej hernej a biznisovej. O podobný prerod z fyzickej detskej hračky do videohernej zábavy určenej aj dospelým sa rovnako ako stavebnica LEGO pokúšajú autíčka Hot Wheels. A rovnako ako dánske kocky tak aj tieto plastové autíčka od Mattela neskrývajú nič zo svojej podstaty. Hot Wheels Unleashed dáva jasne najavo, o čom tieto autodráhy sú – o zbieraní plastových autíčok, stavaní roztodivných pretekárskych tratí a pochopiteľne pretekaní. Ako sa talianskym vývojárom zo štúdia Milestone podarilo pretaviť hračky Hot Wheels do videohernej podoby, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hot-wheels-unleashed-vse-co-vime-all-we-know-key-art-nahled.jpg

Hot Wheels Unleashed: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

V každej detskej izbe sa snáď aspoň raz preháňali autíčka, ktorým v našich končinách hovoríme „angličáky“. Ich celosvetovú obľubu využil tvorca hračiek Mattel so svojou značkou Hot Wheels, ktorá sa ešte navyše môže pochváliť šialenými dráhami, po ktorých sa vozidlá s roztodivnými karosériami preháňajú zbesilou rýchlosťou. Teraz Hot Wheels prenikajú aj do herného sveta vďaka titulu Unleashed. Čo všetko o ňom vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motogp-20-recenze-nahled1.jpg

MotoGP 20 (RECENZIA) – Asfalt celého sveta spoza riadidiel

Seriál pretekov MotoGP si podobne ako ostatné športy a davové akcie „užíva“ nútenú dovolenku, takže fanúšikovia cestných motocyklov nemôžu sledovať profesionálnych jazdcov, ako krúžia jeden okruh za druhým po tratiach celého sveta. Ich abstinenčné príznaky by mohlo zmierniť virtuálne pretekanie v rámci titulu MotoGP 20 od talianskeho štúdia Milestone, na ktorý sme sa zamerali v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motogp-cover-nahled.jpg

MotoGP 19 (RECENZIA) – prekonať sám seba aj historické tabuľky

Rok sa s rokom zišiel a po rozohriatom asfalte motodrómov prichádza ďalšia sezóna MotoGP, tentokrát s číslovkou 19. Opäť za ňou stojí talianske štúdio Milestone a prekvapivo sľubuje prevratné novinky v pretekaní. Ako všetko dopadlo, sa môžete dočítať v našej recenzii MotoGP 19 z pohľadu nováčika v sérii, takže si môžu urobiť obrázok tiež hráči digitálnym motoršportom nedotknutí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/monster-energy-supercross-logosmall_2.jpg

Monster Energy Supercross (RECENZIA) – blatistá zábava od pretekárskych odborníkov

Fanúšikovia superkrosových pretekov sa už niekoľkých titulov z ich obľúbeného športu dočkali, Monster Energy Supercross tak môže pôsobiť ako ďalší z radu priemerných titulov, ktoré sa snažia preraziť najmä vďaka spojeniu so zvučným menom energetického nápoja. Za hrou však stoja talianski harcovníci dvojstopového aj dvojkolesového pretekania z Milestone, ktorí sú prísľubom určitých kvalít. Ako nakoniec hra obstála sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií