Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/minecraft-legends-info-cover-nahled.jpg

Minecraft Legends (RECENZIE – Súhrn)

Sériu Minecraft rozšírila v roku 2023 akčná stratégia Minecraft Legends šikovne kombinujúca akčnú adventúru s real time stratégiou. Hoci ide ale pre tento kockový svet o nový žáner, zapadá doň dokonale, a tak si ho užijú všetci fanúšikovia Minecraftu. Všetko, čo o Minecraft Legends potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/minecraft-dungeons-recenze-nahled.jpg

Minecraft Dungeons (RECENZIA) – Jednoduchá diablovka pre deti

Legendárny Minecraft, ktorý jedni vyzdvihujú do nebies ako jeden z najkreatívnejších herných počinov a druhí mu nemôžu prísť na meno, oslávil 17. mája jedenáste narodeniny. Do dnešnej chvíle sa predalo viac ako 200 miliónov kópií tejto hry, čo je úplne šialené číslo, ak vezmete do úvahy, že ide o titul s úplne jednoduchým konceptom a triviálnou grafikou. Ale v jednoduchosti tkvie neskutočná genialita. Môže sa ňou však pochváliť aj Minecraft Dungeons, dnes recenzovaný spin-off pripomínajúci kockové Diablo?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií