PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-z-fold-6-spekulace-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou?

Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/historie-iphone-nahled.jpg

iPhone história: Ako šiel čas s legendárnym telefónom?

Apple sa uvedením svojho smartfónu iPhone nezmazateľne zapísal do histórie vývoja mobilných telefónov. Ako šiel s iPhonmi čas, čo sa postupne učili a ako boli jednotlivé generácie a modely medzi verejnosťou populárne? Tento článok ponúka prehľadný vývoj jedného z najikonickejších mobilných telefónov histórie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mix-fold-3-nahled.jpg

Hrúbka iba 5 mm. Vyklápací telefón Xiaomi Mix Fold 3 prichádza so špičkovou výbavou aj tenkou konštrukciou

Úplne nová generácia skvele vybavených vyklápacích telefónov Xiaomi je tu. Model Xiaomi Mix Fold 3 zlepšuje doterajšiu konštrukciu, pridáva prémiové materiály a zvládne aj bezdrôtové nabíjanie. Ako je na tom s dostupnosťou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-bonus-sluchatka-nahled-1.jpg

Kupte si telefon Nothing Phone (2) a zdarma získáte bezdrátová sluchátka Nothing Ear (stick)

Nothing Phone (2) je druhá generace poměrně netradičního telefonu, který na zádech umí například zajímavé světelné efekty při notifikacích. Nyní v akci k novince dostanete zdarma bezdrátová sluchátka Nothing Ear (stick). Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-14-pro-max-recenze-nahled.jpg

iPhone 14 Pro Max (RECENZIA): Nová forma interakcie a nekompromisné fotky

iPhone 14 Pro Max má takú výbavu, že sa radí medzi najlepšie mobily súčasnosti. Čo všetko pre to musel výrobca urobiť? Overili sme to pri každodennom používaní a výsledky zhŕňame v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tovarni-nastaveni-iphone-nahled.jpg

Ako dať iPhone do továrenského nastavenia?

Továrenské nastavenie je vlastne spôsob vymazania iPhone smartfónu, ktoré na pár kliknutí zvládne každý. Pokiaľ navyše múdro zálohujete, nenapáchate jeho vykonaním žiadne škody. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-prvni-generace-nahled.jpg

iPhone 1 priniesol v roku 2007 revolúciu a zmenil mobilný trh

Aký bol telefón, ktorý zmenil pohľad na inteligentné mobilné telefóny a definoval podobu smartfónov pre nasledujúce roky? Pôvodný iPhone 1 so sebou niesol niekoľko ústupkov, ale toto legendárne zariadenie si napriek tomu dokázalo vybojovať úspech.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip3-recenze-nahled_1.jpg

Samsung Galaxy Z Flip3 5G (RECENZIA): novodobé véčko so slušnou výbavou

Ak vás doteraz ohybné mobilné telefóny odrádzali kvôli vysokým cenám, mali by ste zbystriť pozornosť. Samsung predstavil svoj Galaxy Z Flip3 5G a nastavil pomerne sympatickú cenu. Čo za svoje peniaze dostanete a aké sú naše skúsenosti z dlhodobejšieho používania? Na všetko odpovie táto recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x60-pro-nahled.jpg

Vivo X60 Pro zaujme gimbalom pre kvalitnejšie zábery

Spoločnosť Vivo sa po niekoľkých lacnejších modeloch rozhodla uviesť na trh smartfón, ktorý má ambície hľadať konkurenciu vo vyššej triede. Akými špecifikáciami si vás chce Vivo X60 Pro získať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/utopeny-telefon-uvodni-1.jpg

Ako zachrániť utopený telefón

Utopenie vlastného telefónu nie je príjemný zážitok, a ak vlastníte zariadenie, ktoré nie je vodoodolné, môže ísť naozaj o veľa. V tomto článku sa dozviete, čo robiť a ako postupovať s utopeným telefónom a čomu sa radšej vyhnúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-12-pro-nahled_1.jpg

Apple iPhone 12 Pro a Pro Max: Nie je to len o skvelom fotení! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Dnes si predstavíme posledné iPhony 12, na ktoré sme ešte nemali recenziu: iPhone 12 Pro a iPhone 12 Pro Max. Ako fotia? Ako natáčajú? Čo dokážu? Ako sa s nimi pracuje? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/retro-telefon-nahled.jpg

Retro alebo čo sme skôr na telefónoch riešili

S mobilným telefónom je veľa zábavy – ale tiež kopa starostí. To platí teraz a platilo aj pred dekádami, kedy svetu vládli tlačidlové mobilné telefóny. Najväčším technickým pokrokom bol WAP, vrcholom personalizácie výmenné kryty. Hral sa Space Impact a riešilo sa, čo je viac: Siemens alebo Nokia? Poďte sa s nami vrátiť do nie zas tak dávnej minulosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s20-fe-nahled.jpg

Samsung Galaxy S20 FE: Pestrá a zábavná verzia dvadsiatky od Samsungu! (PRVÉ DOJMY)

Najnovší Samsung Galaxy S20 FE bol práve uvedený - a my sme boli pri tom a môžeme vám priniesť naše prvé dojmy! Nie je to recenzia, ale nebojte, už sa na nej pracuje! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-6i-2.jpg

Realme 6i (PREVIEW): veľká batéria a 4 fotoaparáty

Po dvoch mesiacoch od predstavenia Realme 5i oznamuje spoločnosť Realme nového nástupcu – Realme 6i. Cez online konferenciu nám bol predstavený so štyrmi fotoaparátmi aj netradičnými variantmi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evolveo-strongphone-g9-nahled-4.jpg

Evolveo StrongPhone G9 je odolný telefon s velkou baterií a čistým Androidem

Pro spoustu lidí je u mobilního telefonu důležitý jak výkon, tak i jeho odolnost. Smartphone Evolveo StrongPhone G9 zvládá obě tyto disciplíny na výbornou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/blackberry-motion-nahled.jpg

Celodotykový BlackBerry Motion predstavený

O celodotykovom smartphone BlackBerry sa špekulovalo dlhšiu dobu. A teraz je to konečne potvrdené. Volá sa BlackBerry Motion a patrí do strednej triedy. Čím sa novinka, predtým známa pod krycím menom Krypton, snaží zaujať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-J7-2017-nahled.jpg

Samsung Galaxy J7 (2017) (RECENZIA)

Otestovali sme nový Samsung Galaxy J7, kovový smartfón s uhlopriečkou 5,5", 3 GB operačnou pamäťou, čítačkou odtlačkov prstov a dvojicou 13 Mpx fotoaparátov. Ako dlho vydrží jeho veľká batéria, čo nám vadilo a čo, naopak, chválime? Dočítate sa vnútri recenzie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/CAT1001 (1).jpg

Cat® S60 je revolučný telefón s termovíznou kamerou

V dnešnom článku si predstavíme revolučný mobilný telefón Caterpillar Cat S60. Ide o prvý prístroj vybavený termovíznou kamerou. Ak sa chcete o tomto tanku dozvedieť viac, ste na správnom mieste! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/evolveo_1.png

Ako vybrať odolný telefón

Odolné telefóny sa vyznačujú zvýšenou odolnosťou voči prachu, vode alebo pádu. Na trhu sú k dispozícií v podobe klasických tlačidlových telefónov aj ako smartphony. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Xiaomi-Mi4c-bily.jpg

Xiaomi Mi4c, poriadna porcia výkonu za sympatickú cenu

Výkon na rozdávanie a zaujímavá cena. Neprekvapí, že sa za týmito poznávacími znakmi skrýva inteligentný telefón značky Xiaomi, tentoraz s prívlastkom Mi4c. V dnešnom článku sa tomuto smartfónu pozrieme na zúbok. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií