AD květen univerzal AD 1. týden květen

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/honor-magic6-lite-recenze-20.jpg

Honor Magic6 Lite (RECENZIA): Dva dni bez nabíjania, odolnosť proti pádu a vynikajúci fotoaparát

Mobilný telefón Honor Magic6 Lite prichádza na trh ako odľahčená verzia modelu Honor Magic6 Pro. V rámci recenzie som bol zvedavý hlavne na fotoaparát, displej a výdrž batérie. To by totiž mali byť jeho silné stránky nielen v porovnaní s drahším bratom, ale aj konkurentom v rovnakej cenovej či váhovej kategórii. Práve jeho nízka hmotnosť je však jednou z výhod a objavil som ich viac. Aké kvality to sú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/magic-ui-2-ku-1.jpg

Honor Magic UI – používateľské prostredie telefónov Honor

Čo všetko sa skrýva pod pojmom Honor Magic UI? Aké sú podobnosti medzi prostredím Magic UI a EMUI? Viac v tomto článku, kde si Magic UI v krátkosti predstavíme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-v30-telefon.jpg

Honor View 30 Pro (PREVIEW): slušná výbava, 5G a služby Huawei

Slušne vybavený mobilný telefón Honor View 30 Pro, ktorý sa pre ázijské trhy predstavil už pred pár mesiacmi, si teraz odbil aj globálnu premiéru. A stále ponúka veľmi dobrý pomer ceny a výkonu, len sa používatelia budú musieť zaobísť bez Google služieb, ktoré nahradia Huawei služby. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Honor7Lite_barvy_rev.jpg

Honor 7 Lite je výkonný telefón za excelentnú cenu

Nový telefón Honor 7 Lite ponúka osemjadrový procesor, výborný fotoaparát, čítačku odtlačkov prstov a rýchle prostredie EMUI 4.1. V kontexte výbornej ceny ho nie náhodou sprevádza povesť kráľa nižšej strednej triedy. Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií