AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bitcoin-budoucnost.jpg

Bitcoin – história a budúcnosť

O kryptomenách sa hovorí ako o hračke geekov. Opak je pravdou! Prečo kryptomeny vznikli? Kto položil ich základy? A majú reálne využitie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kryptomeny-kurzy-logo.png

Kryptomeny kurzy – Zoznam najdôležitejších kryptomien

Základné informácie o najznámejších kryptomenách. Aktuálne kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnohých ďalších! Aké sú výhody a nevýhody kryptomien z Top15? Čítajte nás článok! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/paralelna-polis.png

Slovenská Paralelná polis spustila kampaň pre kryptomenovú osvetu medzi bankármi

Bratislavská Paralelná Polis spustila v uplynulých dňoch kampaň pre osvetu medzi slovenskými bankármi. Kampaň nesie názov „Svetlo do bánk“ a má podobu nočného nasvietenia budov centrálnej banky a komerčných bánk kryptomenovými symbolmi. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/secret-service.jpg

Americký úrad: anonymné coiny predstavujú hrozbu

Vysoko postavení úradníci z americkej Secret service údajne požadujú legislatívnu podporu Kongresu v regulácii kryptomien, ktoré ponúkajú vysokú úroveň anonymity. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/monero_3.jpg

Päť percent Monera v obehu pochádza z malware ťažby

Nedávno zverejnená štúdia organizácie Palo Alto Networks skúma, aké kryptomeny sú ťažené s pomocou malware, škodlivého kódu, ktorý zneužíva výpočtový výkon napadnutých počítačov bez vedomia majiteľa. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/malware-1.jpg

Tento rok už boli ukradnuté kryptomeny v hodnote 1,1 miliardy dolárov

Počas prvých piatich mesiacov roku 2018 boli po celom svete ukradnuté kryptomeny v celkovej hodnote presahujúcej 1,1 miliardy dolárov. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/monero_2.jpg

Riccardo Spagni (Monero) pracuje na novom protokole Tari

V stredu 23.5. oznámil Riccardo Spagni alias FluffyPony, že bude súčasťou tímu pre vývoj nového protokolu Tari. Ide o tzv. sidechain existujúcej kryptomeny Monero, bude teda využívať rovnaký blockchain a rovnakú sieť ťažiarov, ako Monero. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/monero_1.jpg

Japonská burza Coincheck delistuje 4 anonymné kryptomeny

V uplynulých dňoch boli potvrdené špekulácie ohľadom sprísnenia pravidiel japonského regulátora ohľadom rizika prania špinavých peňazí a s ním spájaných anonymných kryptomien. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/monero.jpg

Komunita kryptomeny Monero financuje výskum technológie Bulletproofs

V rámci kryptomenovej komunity Monero práve prebieha crowdfunding pre audit nového upgradu nazývaného Bulletproofs. Táto technológia má po implementácii do protokolu Monera zabezpečiť zníženie transakčných poplatkov až o 80 %. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krypto-clanky-novinky.jpg

Nevedomá ťažba kryptomien na stránkach sa šíri

Zo strany návštevníka stránky nemusí byť na prvý pohľad zrejmé, že je jeho procesor zneužívaný. Stránky pod cryptojacking útokom však procesor nadmerne využívajú a prispievajú k skráteniu jeho životnosti. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/!krypto-clanky-novinky.jpg

Japonský regulátor chce zakázať burzové operácie s anonymnými kryptomenami

Kým bitcoinové transakcie sú plne transparentné a pseudonymné adresy sú vyhľadateľné v blockchaine, pri anonymných menách sú adresy jednotlivých strán aj zasielané čiastky skryté. Podľa FSA táto skutočnosť predstavuje riziko prania špinavých peňazí a anonymné kryptomeny sú používané zločincami. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monero-kryptomena.jpg

Monero (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ) – kryptomena, ktorá ponúka úplnú anonymitu.

Kryptomena Monero si zakladá predovšetkým na anonymite a súkromí. Využíva na to nespočetné množstvo pokročilých krypto-technológií, ktoré ju zároveň odlišujú od väčšiny konkurenčných digitálnych platidiel. Ako tieto technológie fungujú a prečo je Monero tak rozdielne od Bitcoinu? Dozviete sa v našom článku!

Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií