Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg

Ako vybrať batožinu na motorku

Či už podnikáte dlhšie výlety, alebo len kratšie výjazdy, vždy príde vhod nejaká batožina. Na ceste totiž môžete potrebovať náradie, náhradné oblečenie, jedlo a veľa ďalších vecí, ktoré si so sebou „len tak do vrecka“ vezmete ťažko. V našom sprievodcovi vám radi pomôžeme s výberom ideálnej batožiny presne pre vaše potreby. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/callularline-interphone-komunikator.jpg

CellularLine Interphone: nové obojstranné komunikátory na motorku

Letná sezóna sa blíži a pre motorkárov ide o jasné znamenie, že je potrebné nachystať nejaký poriadny výlet s partiou rovnako založených kamarátov. Intercomy CellularLine patria k špičke vo svojej triede a nové modely SHAPE, EDGE i LINK sú zárukou kvalitnej obojstrannej komunikácie. Čo navyše ešte vedia? A oplatí sa kúpiť rovno Twin Pack? Ako dopadli v porovnaní s obľúbenými modelmi SPORT a TOUR? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-koupit-ojetou-motorku-nahled.jpg

Ako kúpiť ojazdenú motorku?

Pokiaľ uvažujete nad kúpou ojazdenej motorky, čakajú na vás početné úskalia a nemalé riziká. V našom článku sme preto pre vás pripravili prehľad všetkých záležitostí, na ktoré si v súvislosti s nákupom ojazdenej motorky dať pozor. Odreté riadidlá či zrkadlá, dym z výfuku aj po vypnutí sytiča, ohmatané rukoväte – to všetko môže byť vo výsledku záchranným varovným signálom!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/motorkarska-dovolena-nahled.jpg

Čo si vziať so sebou na motorkársku dovolenku?

Vyrážate s partiou na dovolenku na motorkách a neviete, čo všetko sa môže hodiť, alebo čo je, naopak, zbytočné? V tomto článku sa dozviete, čo budete potrebovať a čo môžete nechať doma.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií