PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/motorola-edge-50-thumbnail.jpg

V hlavnej úlohe dizajn aj solídna výbava. Telefóny Motorola Edge 50 Pro, Fusion a Ultra vstupujú na trh

Nové telefóny z radu Motorola Edge 50 sú tu. Páči sa vám špičková vlajkovka Edge 50 Ultra, slušná stredná trieda v podaní Edge 50 Fusion, alebo je pre vás skôr zlatá stredná cesta Motorola Edge 50 Pro? Mobily zaujmú povedomým, ale znateľne prepracovaným dizajnom alebo špičkovými fotoaparátmi. Čo všetko novinky radu Edge 50 dokážu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-pro-nahled.jpg

Motorola Edge 40 Pro (RECENZIA): výkonná vlajková loď s minimom chýb

Motorola je vo skvelej forme. Aktuálnemu modelu Edge 40 Pro priali sudičky len to najlepšie. Dostalo sa to k nemu? A v akých oblastiach by sa mohol výrobca v budúcnosti zlepšiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-uvod-2.png

Motorola Edge 40 (PREVIEW): vyzerá skvele, teraz k nej navyše dostanete druhý mobil zadarmo

Mobilné telefóny strednej triedy sú populárne. Za stále zaujímavú cenu toho správnym výberom môžete získať naozaj veľa. Že patrí medzi jednu z najlepších volieb, nás má presvedčiť Motorola Edge 40. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-30-ultra-recenze.jpg

Motorola Edge 30 Ultra (RECENZIA): Vlajkových lodí sa len tak nezľakne

Mobilný telefón Motorola Edge 30 Ultra prišiel tak trochu ako blesk z jasného neba, rozhodne by vám však nemal uniknúť. Okrem toho, že ide o vôbec prvý smartfón na svete s 200 Mpx snímačom, ponúkne nová Motorola aj celý rad špičkových parametrov, a to za veľmi prívetivú cenu. Čo novinka ponúka a ako obstála v našej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-20-lite-nahled.jpg

Motorola Edge 20 Lite: špičkový fotomobil strednej triedy

Motorola Edge 20 Lite je najnižšia verzia z trojice vlajkových modelov spoločnosti Motorola pre rok 2021. Napriek tomu ponúka parametrovo skvelý fotoaparát s rovnakým hlavným objektívom aký majú najvyššie modely, pekný OLED displej, ale aj solídny výkon. Aká je nová Motorola Edge 20 Lite? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-20-recenze.jpg

Motorola Edge 20 (PREVIEW): trojica, ktorá láka na výbavu, dizajn aj cenu

Americká spoločnosť Motorola predstavila nové vlajkové lode do modelového radu Edge. Ide o základný model Motorola Edge 20, Motorola Edge 20 Lite a vylepšený variant Motorola Edge 20 Pro. Prekvapili najmä svojím kvalitným vybavením a tiež novým dizajnom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-g100-6-nahled.jpg

Motorola Moto G100 (PREVIEW): Snapdragon 870 a pekná výbava

Nová Motorola Moto G100 na svoje oficiálne predstavenie ešte len čaká. Už teraz možno ale usudzovať, že pôjde o veľmi zaujímavo vybavený model, ktorý má potenciál byť vo vyššej strednej triede neprehliadnuteľný. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií