Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-motorovy-olej.jpg

Ako na výber motorového oleja

Výber správneho motorového oleja je dôležitý nielen pre dlhú životnosť motora vášho automobilu alebo motocykla. Poradíme vám, podľa čoho sa pri výbere riadiť, aj kedy a ako sa vykonáva výmena oleja.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vymenit-motorovy-olej.jpg

Výmena motorového oleja – ako na to?

Výmenu oleja v motore klasického auta zvládne každý domáci majster. Nejde o nič náročné – postup pre vás máme v tomto článku. Koľko peňazí vám môže výmena svojpomocne ušetriť a oplatí sa vôbec?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jaky-typ-ridice-jste.jpg

4 typy vodičov. Ktorý z nich ste vy?

Riadi kdekto – a občas sú to zvláštne typy ľudí. Poďme sa pozrieť na štyri najzaujímavejšie. Nepoznáte ich náhodou zo svojho okolia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Aditiva_palivova_olejova_naheld.jpg

Aditíva výrazne vylepšia vlastnosti palív a olejov

Pridaním aditív do pohohonných hmôt zvýšite výkon motora, znížite spotrebu paliva alebo oleja a citeľne predĺžite životnosť celého palivového ústrojenstva svojho vozidla. Aké aditíva sú k dipozícii a aký účel splnia?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ravenol-formule.jpg

Oleje Ravenol: Overené Ralfom Schumacherom

Motorový olej je jedným z kľúčových produktov, na ktorých závisí životnosť motorového ústrojenstva. Mazivá nemeckej značky Ravenol patria k overeným výrobkom. Ich kvalita je testovaná priamo na pretekárskych okruhoch samotným Ralfom Schumacherom a monopostami formuly 1. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/originalni-motorove-oleje_1.jpg

Falošné motorové oleje môžu poškodiť motor vozidla

Ako spoznať falošný motorový olej od toho originálneho? A aké následky môže mať jeho dlhodobé používanie? Doprajte svojmu automobilu to najlepšie a kúpte originálny motorový olej na Alza.sk. Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií