PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Jak odmrazit mrazak.jpg

Ako odmraziť mrazničku a chladničku (NÁVOD)

Hľadáte rýchly a efektívny spôsob, ako na rozmrazovanie chladničky a mrazničky? V tom prípade si prečítajte náš článok. Pripravili sme pre vás jednoduchý návod, ako na to. Pridáme tiež pár užitočných rád a tipov, vďaka ktorým predĺžite životnosť vášho spotrebiča aj skladovaných potravín.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poruchy-lednicek-4-nahled.jpg

Najčastejšie poruchy chladničiek a mrazničiek

Chladnička nechladí, vibruje, je príliš hlučná, nesvieti? To signalizuje problém. Dnes sa pozrieme na najčastejšie poruchy chladničiek a mrazničiek a zistíme, kedy je potrebné sa znepokojovať a volať opravára a kedy si poradíme sami.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teplota-v-lednici.jpg

Aká by mala byť správna teplota v chladničke a v mrazničke?

Na teplote vo vnútri chladničky a mrazničky záleží. Ak chladíte a mrazíte potraviny správne, vydržia oveľa dlhšie čerstvé. V našom článku sa dozviete, aká je optimálna teplota vo vnútri chladničky a mrazničky a ako ju nastaviť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/skladovani-potravin-v-lednici.jpg

Ako skladovať potraviny v mrazničke a chladničke

Ak radi nakupujete vo veľkom, mali by ste vedieť, ako dlho môžete jednotlivé druhy potravín skladovať. Ani mrazené potraviny nevydržia večne. V našom článku sa zameriame na správne skladovanie potravín v chladničke a mrazničke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Ako zistiť spotrebu elektriny

V našom článku poradíme, ako zistiť spotrebu elektrickej energie. Ponúkneme hneď štvoricu spôsobov, ako prísť na to, koľko spotrebiče v našej domácnosti „žerú“ a ako sa to môže prejaviť na každoročnom vyúčtovaní spotreby elektrickej energie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/profi-mrazeni-gastro-vybaveni-nahledovy.jpg

Profi mraziace zariadenia na Alza.sk

Pokiaľ hľadáte spoľahlivú mrazničku či šoker do vašej reštaurácie či obchodu, u nás ste správne. Na Alze nájdete profesionálne mraziace zariadenia od renomovaných značiek, ktoré sú určené na náročnú gastro prevádzku. Mraziace skrine, mraziace boxy, šokery – všetko za skvelé ceny a so spoľahlivým autorizovaným servisom. Na profi gastro vybavenie značky NORDline navyše poskytujeme aj pri nákupe na IČO záruku 12 mesiacov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/haier lifestyle_1.jpg

Štýlové a nadčasové domáce spotrebiče Haier

Spoločnosť Haier sa zaoberá výrobou domácich spotrebičov tej najvyššej kvality, ktoré disponujú najmodernejšími technológiami a inovatívnymi funkciami s cieľom zjednodušiť a zlepšiť kvalitu vášho života. V jej ponuke nájdete širokú škálu produktov pre domácnosť, ako sú chladničky, mrazničky, vinotéky alebo práčky či sušičky. Vyskúšajte a spoznajte, prečo sa spotrebiče Haier stali jednotkou na celosvetovom trhu a sú pravidelne oceňované u nás aj v zahraničí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mrazak-nahledovy.jpg

Ako sa starať o mrazničku (TIPY A TRIKY)

Odmrazovanie mrazničky, čistenie a prečo si vlastne zaobstarať mrazničku No Frost? Kam umiestniť mrazák a akú teplotu v ňom nastaviť? Na všetky tieto otázky, ale aj mnoho ďalších, vám odpovie náš článok. Ak chcete totiž, aby mraznička naozaj uchovala kvalitu vašich potravín, bola zároveň úsporná a mala dlhú životnosť, je potrebné sa o ňu správne starať. Vhodným umiestnením mrazničky, pravidelnou údržbou a správnym spôsobom skladovania potravín ušetríte ročne desiatky eur a maximálne zaistíte kvalitu a výživovú hodnotu skladovaných potravín.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mrazaky-nahled.jpg

Ako vybrať mrazničku

Mrazničky delíme na skriňové s klasickým otváraním spredu a pultové s otváraním zhora. Čo znamená supermrazenie, akú kapacitu vybrať a kde mrazničku najlepšie umiestniť? Tento sprievodca vám na všetko odpovie a poradí, ako najlepšie vybrať správnu mrazničku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klimaticka-trida-lednice-mrazaky-min.jpg

Klimatická trieda (TABUĽKA): Chladnička | Mraznička

Klimatická trieda udáva, aká by mala byť optimálna teplota prostredia, v ktorom je mraznička umiestnená. Vyjadruje sa skratkami T, ST, N, SN. Ak je vonkajšia teplota mimo odporúčaného rozsahu, spotreba energie mrazničky sa zvýši a nemusí fungovať správne. Ak má mraznička uvedenú viac ako jednu klimatickú triedu, bude fungovať správne v celom teplotnom rozsahu. Napríklad mraznička triedy SN-N-ST pracuje v prostredí s teplotou od 10 do 38 °C.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií