AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/denon-heos.jpg

Multiroom systém Denon HEOS: Počúvajte hudbu kdekoľvek! (PREDSTAVENIE)

Multiroom systémy slúžia na to, aby ste si jednotne prezvučili celý byt – alebo aby ste si v ňom urobili oddelené zóny, kde si budete púšťať rôzne veci. Všetko bezdrôtovo prepojené a ovládané z mobilu – to musíte vidieť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/axagon-nahled.jpg

Multiport huby Axagon zaistia bleskový prenos dát

USB huby rozbočovača Axagon rozširujú možnosti konektivity na notebooky a počítače, ktorým sa USB portov nedostáva. Chvália sa najmä bleskovou rýchlosťou, ktorú umožňuje moderné rozhranie USB-C. Niektoré modely navyše fungujú aj ako čítačka SD kariet alebo sieťová karta. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/multiroom-audio-nahled.jpg

Ako zostaviť multiroom systém

Radi by ste si domácnosť zariadili tak, aby vás hudba sprevádzala celým domovom? Zariadiť si také pohodlie nemusí byť vôbec zložité. Možností je veľa, preto sa hodí si o téme prečítať aspoň pár základných náležitostí. Presne na taký článok ste práve narazili.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/soundbar-nahled.jpg

5 aktuálnych trendov medzi reproduktormi

Chystáte sa kúpiť si nové audiovybavenie a zaujíma vás, aké sú aktuálne módne trendy? V našom článku odhalíme päť aktuálne najvýznamnejších trendov v domácej reprodukcii zvuku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií