PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-blackberry-keyone-obrazek.jpeg

BlackBerry KEYone: unikát s klávesnicou (RECENZIA)

Hľadáte telefón určený primárne na prácu, a pritom nechcete, aby bol nudný? Cnie sa vám po hardvérovej klávesnici? V tom prípade by BlackBerry KEYone mohol byť mobil presne pre vás. Ponúkne aj moderné technológie alebo skvelé vyhotovenie. Ako si povedie v našom teste? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-g5-nahled.jpg

Lenovo Moto G5 a Moto G5 Plus sú noví králi v pomere ceny a výkonu (RECENZIA)

Recenzia Lenovo Moto G5 a G5 Plus je tu. Ako si viedli telefóny v našom podrobnom teste? A čo fotoaparát a vyhotovenie? A hlavne – máme tu nových kráľov strednej triedy smartfónov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-xz-nahled.jpg

Sony Xperia XZ Premium je najlepší nový smartfón MWC 2017

Sony odhalilo na konferencii v Barcelone okrem iného novú vlajkovú loď Sony Xperia XZ Premium. O jej kvalitách vypovedá ocenenie najlepší nový smartfón MWC 2017. Treba podotknúť, že jej 4K displej, kamera s extrémnym slow-motion a kovové telo si získalo aj nás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsung-galaxy-book-nahled.jpg

Samsung Galaxy Book už je v predaji, zatiaľ len v USA

Samsung Galaxy Book, profesionálny tablet s Windows 10 predstavený na MWC 2017, si už môžete objednať. Platí to však zatiaľ len pre Spojené štáty, európski zákazníci si budú musieť ešte počkať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Huawei_P10_nahled.jpg

Recenzia Huawei P10

Huawei nedávno predstavil nový vlajkový model P10, ktorý má nadviazať na pôvodný úspešný model P9. Na prvý pohľad ide o výkonného elegána, ktorého dominantou má byť predovšetkým duálny fotoaparát s optickou stabilizáciou a laserovým zaostrením. Ako si teda P10 viedol pri našom testovaní? A zaslúži si prezývku fotomobil? To všetko sa dozviete v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/foto/imggalery/image/article/nokia-3-nahled.jpg

Nokia 3, návrat legendy (RECENZIA)

Populárna značka Nokia znovu naskočila do segmentu inteligentných telefónov a prináša model Nokia 3. Ten je určený pre menej náročných používateľov, ktorí ocenia kvalitu vyhotovenia a prémiové materiály. Čo ďalšie Nokia 3 ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-x2-2017-spekulace-nahled.jpg

Sony Xperia X2 a jej (ne)odhalenie

Špekulácií o Sony Xperia X2 bolo veľa, avšak konferencia MWC 2017 v Barcelone už prebehla a my vieme výsledok! Sony Xperia X2 nebola predstavená. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia_6_smartphone.jpg

Nokia 6 je návrat fínskeho výrobcu do segmentu smartfónov

Nokia 6 sa dočkala svojho druhého predstavenia. Ide o vkusný telefón strednej triedy so slušnými funkciami aj výkonom. Predávať sa bude v klasickej a limitovanej, silnejšej a exkluzívnejšej edícii Arte Black. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Nokia_5_nahled.jpg

Nokia 5 v uhladenom hliníkovom tele

Nokia predstavila na MWC 2017 štýlový telefón Nokia 5, ktorý jej má pomôcť v návrate na výslnie. Prístroj v sebe umne kombinuje priaznivú cenu, vydarený dizajn a obstojný hardvér. Čo ďalej o telefóne vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Nokia-3310-nahled.jpg

Nokia 3310 sa vracia. Podarila sa?

Návrat legendy sa nesie v duchu starých známych tvarov aj obľúbených funkcií. Moderný a len mierne pozmenený vzhľad prináša tradíciu spojenú s novými prvkami, s fotoaparátom, farebným displejom alebo funkciou Dual SIM. Skvelá je výdrž batérie, horšia konektivita. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei watch_1.jpg

Huawei Watch 2 kúpite v štyroch variantoch a úplne nahradia telefón

Huawei predstavil na jar tohto roka nástupcu úspešných inteligentných hodiniek Huawei Watch. Druhá generácia disponuje internetovou konektivitou a zároveň dokáže úplne samostatne telefonovať. Viac sa dozviete z nášho aktuálneho článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsung-galaxy-tab-s3-nahled.jpg

Samsung Galaxy Tab S3 zaujme predovšetkým hráčov

Nový tablet Samsung Galaxy Tab S3 láka napríklad na audiosystém AKG, stylus Pen S alebo pomer strán 4:3. Čo ďalšie vlajkový tablet za cenu 770,90 eur ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/LG_G6_nahled.png

LG G6 (PODROBNÁ RECENZIA)

Nová vlajková loď LG G6 je tu a ani ona neunikla nášmu podrobnému testu. Vsádza výrobca na správnu kartu, alebo ani duálny fotoaparát a veľký displej nebudú stačiť? Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií