AD květen univerzal P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/vyber-top-gadgetu-2-nahled-11.jpg

Výber TOP gadgetov 2

Existuje veľa užitočných pomôcok, o ktorých ste dozaista ešte nepočuli. Pritom ide o veľmi dobrých pomocníkov. Sú to vhodní adepti na darček pre vašich blízkych, či pre vašu osobnú potrebu. Na ktoré gadgety sme sa zamerali tentoraz? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/belkin-banner-233.jpg

Nabíjacie podložky Belkin

Spoločnosť Belkin na tohtoročnom veľtrhu CES predstavila nové prírastky do série svojich bezdrôtových nabíjačiek. Sú medzi nimi aj bezdrôtové nabíjačky schopné zvládnuť nabíjanie dvoch iPhonov, pričom problém nie je ani nabíjanie s nasadeným 3 mm hrubým krytom. Čo nabíjacie podložky a nabíjacie stojančeky Belkin ponúkajú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/A430_03_smaller.jpg

Preverené zákazníkmi: Aligator A430 Senior, praktický mobilný telefón pre seniorov

Aligator A430 Senior, na našich stránkach jeden z najpredávanejších mobilných telefónov pre seniorov. Prečo to tak je a čo je na tomto telefóne zaujímavé? Na to sme sa pozreli v našom druhom diele rubriky Preverené zákazníkmi. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií