PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jbl-club-sluchatka-nahled.jpg

Slúchadlá JBL Club ponúknu profesionálny zvuk na každodenné použitie

S absolútne novou sériou bezdrôtových slúchadiel JBL Club sa spoločnosť JBL púšťa do vôd zariadení, ktoré majú šancu osloviť aj audiofilsky orientovaných poslucháčov. Trojica nových slúchadiel je nabitá funkciami, ale hlavne, podľa vyjadrenia výrobcu, má zvuk, ktorého kvalitu strážili hudobní profesionáli. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/acer-wmr-mini.jpg

Acer Windows Mixed Reality je najdostupnejší headset pre WMR

S nástupom novej virtuálnej reality od značky Microsoft prichádza aj kompatibilná náhlavná súprava. Headset Acer Windows Mixed Reality je zatiaľ najdostupnejšie zariadenie pre WMR a stretne sa s konkurenciou v neobvykle vyrovnanom segmente. Pomôže mu nízka cena?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Daydream nahled.jpg

Konečne poriadne VR okuliare pre mobily?

Okuliare na virtuálnu realitu Google Daydream si dávajú záležať na elegancii a výkone. Hlavný ťahák platformy je exkluzívny obsah. Ktoré aplikácie sú zatiaľ dostupné a ktoré mobilné telefóny Google Daydream podporujú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Jabra4_1.jpg

Jabra vám zaistí firemnú komunikáciu na vysokej úrovni

Dánska spoločnosť Jabra prináša široký sortiment káblových a bezdrôtových náhlavných súprav, ktoré pomôžu zvýšiť produktivitu a spokojnosť pracovníkov. V našom článku vám ukážeme, ako vybrať to správne riešenie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií