AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4060-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4060

Páči sa vám výkon grafických kariet GeForce RTX 4060 a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rx-7900-xt-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty Radeon RX 7900 XT

Páči sa vám výkon grafických kariet Radeon RX 7900 XT a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rx-7900-xtx-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty Radeon RX 7900 XTX

Páči sa vám výkon grafických kariet Radeon RX 7900 XTX a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4090-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4090

Páči sa vám výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 4090 a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obraz o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4060-ti-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4060 Ti

Ak sa vám páči výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti a plánujete si jednu aj zaobstarať do svojho herného PC, potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V jeho aktualizácii, kedy do nášho zoznamu otestovaných grafických kariet po novom pribudla aj Asus ProArt GeForce RTX 4060 Ti O16G, sa na tieto grafické karty znova pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi opäť vybrať tie absolútne najlepšie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4070

Pokiaľ sa vám páči výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 4070 a plánujete si jednu tiež zaobstarať do svojho herného PC, potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V jeho aktualizácii, kedy do nášho zoznamu otestovaných grafických kariet po novom pribudla aj Asus DUAL GeForce RTX 4070 12G, sa na tieto grafické karty znovu pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi opäť vybrať tie absolútne najlepšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4080-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4080

Pokiaľ sa vám páči výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 4080 a plánujete si jednu tiež zaobstarať do svojho herného PC, potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V jeho aktualizácii, kedy do nášho zoznamu otestovaných grafických kariet po novom pribudla aj Gigabyte RTX 4080 MASTER 16G, sa na tieto grafické karty znovu pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi opäť vybrať tie absolútne najlepšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-ti-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4070 Ti

Páči sa vám výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rx-6650-xt-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty Radeon RX 6650 XT

Je vám výkon grafických kariet AMD Radeon RX 6650 XT sympatický a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Koniec-koncov, vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť aj vy urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rx-6500-xt-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty Radeon RX 6500 XT

Je vám výkon grafických kariet AMD Radeon RX 6500 XT sympatický a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Koniec-koncov, vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť aj vy urobiť prehľadný obraz o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rx-6600-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty Radeon RX 6600

Je vám výkon grafických kariet AMD Radeon RX 6600 sympatický a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Koniec-koncov, vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť aj vy urobiť prehľadný obraz o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-3060-ti-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 3060 Ti

Páči sa vám výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-3060-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 3060

Pokiaľ sa vám páči výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 3060 a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC, potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si potom budete môcť urobiť prehľadný obraz o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-3050-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 3050

Ak sa vám páči výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 3050 a plánujete si jednu aj zaobstarať do svojho herného PC, potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si potom budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií