Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/motorola-edge-50-thumbnail.jpg

V hlavnej úlohe dizajn aj solídna výbava. Telefóny Motorola Edge 50 Pro, Fusion a Ultra vstupujú na trh

Nové telefóny z radu Motorola Edge 50 sú tu. Páči sa vám špičková vlajkovka Edge 50 Ultra, slušná stredná trieda v podaní Edge 50 Fusion, alebo je pre vás skôr zlatá stredná cesta Motorola Edge 50 Pro? Mobily zaujmú povedomým, ale znateľne prepracovaným dizajnom alebo špičkovými fotoaparátmi. Čo všetko novinky radu Edge 50 dokážu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vivo-x100-pro-recenze-nahled.jpg

Vivo X100 Pro (RECENZIA): Fotografický skvost s výkonným procesorom MediaTek, bez chyby však nie je

Vivo X100 Pro 5G je jediný z dvoch modelov série X100, ktorý sa dostane aj na európske pulty a samozrejme, aj na tie slovenské. Ide však o výkonnejší z dvojice, ktorý sľubuje aktuálne najvýkonnejší čipset z dielne MediaTek, špičkový fotoaparát s objektívmi Zeiss a oveľa viac. Ako sa však mobilnému telefónu Vivo X100 Pro darí v praxi? Vyskúšali sme v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nubia-Redmagic-9-Pro-preview-02-nahled.jpg

Nubia Redmagic 9 Pro (PREVIEW): Nadupaný telefón pre náročných hráčov

Značka Nubia Redmagic možno nie je známa úplne všetkým, ale pokiaľ sa zaujímate o svet mobilného gamingu, mali by ste zbystriť. Redmagic 9 Pro je totiž skvele vybavený herný telefón, ktorý ponúka špičkové parametre vlajkovej lode vloženej do tela telefónu, ktorý je prispôsobený na využitie v hrách. V čom? Dozviete sa v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-male-mobily.jpg

Najlepšie mini telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Aj keď k nim trend stále smeruje, chápeme, že mobilné telefóny s veľkým displejom nie sú pre každého. Pokiaľ vás zaujíma, aké výhody sa s malými telefónmi spájajú a aké sú vôbec možnosti ich kúpy, určite článok neprehliadnite, pripravili sme pre vás totiž výber tých najmenších mobilov zo všetkých cenových kategórií a veľkostí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip6-spekulace-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip6 (ŠPEKULÁCIE): Skladačka sa bude chcieť zapáčiť mainstreamu

S ďalším rokom očakávame aj ďalšiu ohybnú vlajkovú loď z dielní Samsungu, konkrétne Samsung Galaxy Z Flip6. Telefón pravdepodobne už tradične vyjde v lete, už teraz sa však objavujú rôzne špekulácie a úniky. Nič síce zatiaľ nie je stopercentné, poďme sa však pozrieť na to najzaujímavejšie, čo sa o Flip6 povráva. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-11.jpg

Delo a tentokrát s veľkým displejom. Asus Zenfone 11 Ultra je obor, ktorý myslí aj na hráčov

Asus predstavil svoj nový vlajkový smartfón Asus Zenfone 11 Ultra. Trochu netradične nejde o nástupcu Zenfone 10, ale o nový sesterský model s väčším telom, vyšším výkonom a skrátka všetkým, čo by poriadna vlajková loď mala mať. V ponuke však zostávajú telefóny oba. Čo všetko Asus Zenfone 11 Ultra dokáže? Kedy si ho môžete zaobstarať a ako to bude s cenou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 a S24+ (RECENZIA): Umelá inteligencia je tu. Ktorého z bratov si vybrať?

Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich zdvojenú recenziu. Dozviete sa, ktorý z modelov je pre vás vhodnejší, a na základe našich testov vám vysvetlíme, čo majú spoločné a čím sa odlišujú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s24-ultra-recenze.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra (RECENZIA): Evolúciu strieda revolúcia umelej inteligencie

Výrobca Samsung sa tento rok odhodlal urobiť zmeny, ktorými chce zásadne zmeniť spôsob, akým používame naše inteligentné telefóny. Reč je o umelej inteligencii, ktorou svoje nové telefóny Galaxy S24 vybavil a ktorá dnes hýbe svetom. Nielen umelú inteligenciu, ale aj všetko ostatné sme na novom telefóne Samsung Galaxy S24 Ultra otestovali a naše dojmy prinášame v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-8-pro-recenze-uvod-3-nahled.png

Asus ROG Phone 8 Pro (RECENZIA): Rad zmysluplných aktualizácií a menej agresívny dizajn. Mobil ide správnym smerom

Prečo si na hranie graficky vydarených hier kupovať hernú konzolu, keď môžete mať všetko pokope v mobilnom telefóne? Asus je v hernom rade ROG Phone skúsený, tentokrát však pri novinke Asus ROG Phone 8 Pro pristúpil k radikálnejším zmenám. Viac sa dozviete v recenzii, určite je načo sa tešiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

Najlepšie telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Hľadáte najlepšie telefóny na rok 2024? V nasledujúcom článku vám prinášame prehľad súčasných šampiónov. Zahrnuli sme aj najlepšie mobily do 700, 500, 200 eur a najlepšie mobily pre deti a seniorov. Porovnali sme výkon, cenu, fotoaparát, funkcie alebo konštrukciu. Ktoré sú teda najlepšie telefóny súčasnosti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Honor-Magic6-Pro-recenze-22.jpg

Honor Magic6 Pro (RECENZIA): Najlepší mobil súčasnosti? Vo fotografovaní určite

Honor Magic 6 Pro je unikátny telefón. Najskôr si všimnete obrovskú optiku v jeho zadnej časti, a zrejme aj vyššiu hmotnosť celého telefónu. Potom ale narazíte už len na samé pozitíva a budete rovnako ako ja uznalo prikyvovať hlavou. Skvelý fotoaparát, displej, zvuk, výkon, a dokonca aj výdrž batérie. Niet divu, že od DxOMark získal hneď niekoľko ocenení. Viac v recenzii Honoru Magic6 Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-8-nahled.jpg

Asus ROG Phone 8 a 8 Pro nasadili nový dizajn a opäť mieria na herných nadšencov

Telefóny Asus ROG Phone sú synonymom nekompromisného gamingu už niekoľko rokov. V poradí už ôsmy telefón, presnejšie povedané dva telefóny z tohto radu Asus ROG Phone 8, ponúknu ešte vyšší výkon ako kedykoľvek predtým a okrem iného aj prepracovaný užší, ľahší a ešte lepšie vyzerajúci dizajn. Ako sú na tom parametre noviniek Asus ROG Phone 8 a ROG Phone 8 Pro? Kedy sa na mobily môžeme tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (RECENZIA): Dostupná vlajková loď s kvalitným fotoaparátom a bleskovým nabíjaním

V ponuke firmy Xiaomi sa objavil model Xiaomi 13T Pro. Prišiel po boku s modelom bez prídomku Pro, oproti ktorému však prináša užitočné vylepšenia, ktoré ho katapultujú do vyššej kategórie. Ako sa mu v nej darí, čím vyniká a s ktorými mobilnými telefónmi sa môže smelo porovnávať? Všetko sa dozviete v recenzii Xiaomi 13T Pro. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-recenze-test.jpg

iPhone 15 (RECENZIA): 48 Mpx fotoaparát aj Dynamic Island. Tohtoročný model dáva väčší zmysel než predchodca

Nájsť si v záplave mobilov toho správneho favorita, to sa rozhodol ešte viac sťažiť Apple. Rozporuplný a možno až skoro zbytočný iPhone 14 nechal za sebou a teraz prichádza s iPhonom 15. Prešiel našou recenziou a toto si o ňom myslíme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-14-pro-nahled-20.jpg

Xiaomi 14 a 14 Pro (PREVIEW): Vlajková loď Xiaomi konečne aj na Slovensku

Výrobca Xiaomi sa konečne ukázal s novými modelmi Xiaomi 14 a Xiaomi 14 Pro. Mobilné telefóny zaujmú predovšetkým novým čipsetom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, prepracovaným systémom HyperOS a novým výrazným dizajnom. Čo všetko mobily ponúknu a kedy sa na novinky môžeme tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejvykonnejsi-telefon.jpg

Najvýkonnejšie mobilné telefóny 2023 (AKTUALIZOVANÉ)

Zaujíma vás, ktoré mobilné telefóny sú momentálne najvýkonnejšie? Prinášame vám ich prehľad. Ako meradlo si berieme rebríček AnTuTu a poradie rozdeľujeme na mobily s Androidom a iOS. Ktoré sú teda tie najvýkonnejšie mobilné telefóny?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-open-thumbnail.jpg

OnePlus Open nevyzerá zle. Má pekný dizajn a v mnohých ohľadoch aj lepšiu výbavu než konkurenti

OnePlus Open je vôbec prvým skladacím počinom obľúbenej čínskej spoločnosti. Ohýba sa ako kniha, takže je priamym konkurentom telefónov ako Samsung Galaxy Z Fold5 alebo Google Pixel Fold. Ako sa chce od ostatných odlíšiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip-5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip5 (RECENZIA): Nové véčko konečne našlo svoju stopu

Véčkové skladacie telefóny Samsung Galaxy Z Flip prichádzajú už vo svojej piatej iterácii. Samsung Galaxy Z Flip5 bol predstavený na konferencii Galaxy Unpacked 2023 a výrobca si pre populárnu skladačku pripravil celý rad noviniek. My sme si ho teraz vyskúšali na vlastnú päsť a o informácie sa podelíme v našej recenzii. Ako je na tom nový Flip s parametrami a ako funguje v praxi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-10-novy-telefon.jpg

Asus Zenfone 10 (RECENZIA): Stále je kráľom kompaktných telefónov, nie vo všetkom je ale lepší ako predchodca

Asus Zenfone 10 na seba strháva pozornosť hlavne tým, že ide do malého telefónu umiestniť top výbavu. Stále je to skvelý kompaktný telefón, od posledného razu sa toho ale na prvý pohľad veľmi nezmenilo. Stojí tohtoročná generácia za upgrade? Viac v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cinske-telefony-2022-nahled.jpg

Čínske telefóny (VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ)

Čínske telefóny boli predtým otĺkancami, dnes sa im ale už nikto nesmeje. Sú stále ambicióznejšie a mnohým konkurentom pri pohľade na nich tuhne úsmev. Prečo si ich kupuje stále viac ľudí? Aké sú najlepšie čínske telefóny a na čo si dať pozor s ohľadom na „slovenské LTE“? Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií