AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/bosch-merici-technika-nahled.jpg

Meracia technika Bosch: presnosť, spoľahlivosť a odolnosť

Spoľahlivosť, vysoká odolnosť a hlavne stopercentná presnosť. To sú hlavné charakteristiky meracej techniky od spoločnosti Bosch. Čo všetko ponúka a na aké moderné technológie a inovácie sa môžete spoľahnúť? Prezradíme v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-pro360-nahled.jpg

Nový portál od spoločnosti Bosch ponúka množstvo výhod

Nový portál Bosch PRO360 poskytuje zákazníkom množstvo výhod. Môžete si tu napríklad zobraziť všetko svoje náradie, nájsť svoju záruku, získať informácie o produktoch a súčasťou je aj bezplatné predĺženie záruky na náradie Bosch Professional na 3 roky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-biturbo-brushless-kladivo-nahled.jpg

Akumulátorové náradie Bosch BITURBO prináša najvyšší výkon na trhu

Nové akumulátorové náradie radu Bosch BITURBO Brushless v mnohých ohľadoch prekvapuje. Ponúka totiž výkon, ktorý sa klasickému náradiu nielen vyrovná, ale v mnohých prípadoch ho aj prekonáva. Čo všetko nové píly a vŕtacie kladivá od Bosch ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-18v-power-for-all-navod.jpg

Akumulátor Bosch 18 V POWER FOR ALL je vhodný pre širokú škálu náradia značky Bosch

S jedinou batériou môžete napájať široké spektrum zariadení, ktoré využívate na záhrade alebo v dielni. Vie to systém Bosch 18 V POWER FOR ALL. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/naradi-pro-zeny.jpg

Náradie pre ženy: Kutilom v sukni ľahko a rýchlo

Pre všetky akčné dámy predstavujeme náradie pre ženy, s ktorým zvládnete drobné aj zložitejšie opravy a úpravy všetkého druhu. Špeciálne prispôsobené náradie pre ženy so zníženou hmotnosťou vyniká ergonomickými prvkami aj moderným dizajnom, ktorému dominuje obľúbená ružová farba. K dispozícii sú jednotlivé kusy náradia pre ženy, ako napríklad aku vŕtačka pre ženy, alebo dokonca kompletná súprava náradia pre ženy.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/533a4b3b-2101-43c0-82ed-fef6d712dd0e.jpg

Extol Lady: Náradie špeciálne pre ženy

Že ste ešte nevideli špeciálne náradie pre ženy? Tak to ste sa asi zatiaľ nestretli s kolekciou náradia Extol Lady. Nielen po dizajnovej stránke, ale aj z hľadiska ergonómie je to produkt, ktorý nemá obdobu. Poďme sa naň pozrieť bližšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Knipex-SMALL.jpg

Kliešte KNIPEX kombinujú nemeckú tradíciu a kvalitu

Prečo si zaobstarať práve kombinované kliešte KNIPEX? Okrem praktického a univerzálneho použitia sa pýšia dlhou tradíciou nemeckého výrobcu. Ťahanie klincov, uvoľňovanie závitov alebo štípanie drôtikov ešte nikdy nebolo také jednoduché! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Asist-kladivo-SMALL.jpg

Kombinované kladivo Asist zvládne búranie aj vŕtanie

Kombinované kladivo Asist, to je legendárna sila, ktorá zvládne búranie, vŕtanie a všetky divoké práce. Je to proste KlaDivoch! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Scheppach-MAIN.jpg

Stojan pre pokosové píly Scheppach pomôže kutilom aj profíkom

K čomu všetkému využijete stojan na pokosové píly Scheppach? Slúži ako ich držiak, ale aj ako pracovná plocha, možno ho ľahko zložiť a pritom v pohode unesie 150 kilogramov. Pozrite si, prečo nenechať zaháľať takého neoceniteľného pomocníka. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/u1-small.jpg

Vŕtací skrutkovač Bosch PSR 18 LI-2 - najšikovnejší vo svojej triede

Akumulátorový dvojstupňový vŕtací skrutkovač Bosch PSR 18 LI-2. Prečo práve tento produkt? Akými technológiami, funkciami a vlastnosťami je vybavený? Na to sme sa pozreli v tomto článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií