MS hokej AP+ slevy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nhl-21-recenze-cover-nahled.jpg

NHL 21 (RECENZIA) – Funkčný, ale hrdzavejúci stroj

Zámorská hokejová súťaž skončila po koronavírusových odkladoch len pred niekoľkými týždňami. Štart novej sezóny sa plánuje až na január budúceho roka, čo ale nemôže zabrániť vydaniu NHL 21. Ako každý rok ponúka EA digitálne kĺzanie po ľadových plochách severoamerických štadiónov, ktoré bežia na stále rovnakom engine a opäť nevyšlo na PC, ale snaží sa fanúšikom série priniesť niekoľko novôt do zavedených módov. Sú natoľko atraktívne, aby stálo NHL 21 za kúpu?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií