AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nikon-z-70-180-nahled-recenze.jpg

Nikon Z 70 – 180 mm f/2,8 (RECENZIA)

Objektív Nikon Z 70 – 180 mm f/2,8 predstavuje prírastok do rodiny objektívov pre systém Nikon Z. Svojich používateľov oslovuje unikátnym spojením vysokej svetelnosti, kompaktných rozmerov a vynikajúcej optickej kvality, a to všetko za veľmi priaznivú cenu. V tejto používateľskej recenzii sa podrobne pozrieme na jeho kľúčové vlastnosti, od mechanického vyhotovenia cez ergonómiu až po obrazovú kvalitu. Ako sa tento objektív osvedčil v praxi v rukách fotografa? Zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z-24-70-s-recenze-nahled.jpg

Nikon Z 24 – 70 mm f/4 S (RECENZIA)

Kvalitný základný zoom objektív patrí do každej fotografickej tašky. Jedným z nich je aj objektív Nikon Z 24 – 70 mm f/4 S, ktorý často nájdete vo zvýhodnenej súprave s bezzrkadlovkou Nikon. Oplatí sa jeho kúpa, aj keď nedisponuje optickou stabilizáciou? Zistíte v recenzii fotografa Michala Kupsu, ktorý s ním vyfotografoval aj ukážkové fotografie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-z-dx-24mm-f17-recenze-nahled.jpg

Nikon Z DX 24 mm f/1,7 (RECENZIA)

Medzi fotografmi sú malé, ľahké a lacné objektívy stále veľmi obľúbené. A presne pre ich potreby vznikol nový objektív Nikon Z DX 24 mm f/1,7 určený pre bezzrkadlovky Nikon formátu APS-C. Fotograf Michal Kupsa ho podrobne otestoval a vy sa môže v nasledujúcej recenzii tešiť aj na ukážkové fotografie z tohto vydareného objektívu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oceneni-tipa-2018-1.jpg

Ocenenia TIPA 2018 – Canon a Sony opäť vo vedení

Radi by ste si zaobstarali nový kúsok fotovybavenia a neviete po čom zrovna siahnuť? Možno by vám mohol pomôcť názor odborníkov z celého sveta, ktorí sa každoročne stretnú a pod záštitou asociácie TIPA vyberajú tie najlepšie výrobky nielen na poli digitálnej fotografie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-10-20-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 10–20 mm F4,5–5,6G AF-P VR DX

Ako v našom teste obstál NIKKOR 10–20 mm F4,5–5,6G AF-P VR DX, lacný širokouhlý objektív pre APS-C zrkadlovky od Nikonu? Je aj napriek svojej hmotnosti 230 gramov dostatočne robustný a opticky kvalitný? Je vhodný aj na nahrávanie videa? Odpovede nájdete v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-70-300mm-f45-56e-af-p-ed-vr-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 70–300 mm F4,5–5,6 AF-P ED VR

Michal Kupsa dostal do rúk úplne nový teleobjektív NIKKOR 70–300 mm F4,5–5,6 AF-P ED VR. V článku nájdete jeho poznatky z praktického používania, porovnanie s jeho predchodcom a nechýbajú ukážkové snímky v plnej kvalite.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-objektivy-nove-sirokouhle-nahled.jpg

Nové širokouhlé objektívy Nikon potešia nielen krajinárov

Ak vám v ponuke objektívov na zrkadlovky Nikon nejaký chýbal, možno vaše požiadavky uspokojí niektorý z troch novopredstavených širokouhlých objektívov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-70-200-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 70-200mm F4.0G AF-S VR ED

V poslednej recenzii sme sa zamerali na populárny zoom objektív NIKKOR 70-200mm F4.0G AF-S VR ED. Hoci ide o starší kúsok, stále ide o jeden z najlepšie kresliacich objektívov, ktorý sa môže porovnávať aj s dvakrát drahšími modelmi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon.jpg

Nikon: Skratky a základné parametre objektívov Nikkor

V dnešnom článku sme vám pripravili súhrn skratiek a označení, ktoré používa Nikon v rámci svojich objektívov. Tiež si vysvetlíme niekoľko základných parametrov, ktoré by ste pri výbere objektívu nemali opomenúť. Viac sa dozviete v článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií