PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nikon-z6-II-nahled-recenze.jpg

Nikon Z6 II (RECENZIA): skutočný univerzál s prvkami drahších modelov

V recenzii Nikonu Z6 II sa dozviete, aký veľký dôraz dával výrobca pri vývoji na ergonómiu ovládania, aké sú fotografické vlastnosti alebo s akými neduhmi by ste mali počítať pri zaobstaraní tejto bezzrkadlovky. Už samozrejmosťou sú priložené fotografie Michala Kupsu. Premýšľate o prechode na Full Frame bezzrkadlovku, alebo výmene existujúceho modelu? Prečítajte si našu recenziu, prečo by Nikon Z6 II mohol byť ideálnou voľbou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z-24-70-s-recenze-nahled.jpg

Nikon Z 24 – 70 mm f/4 S (RECENZIA)

Kvalitný základný zoom objektív patrí do každej fotografickej tašky. Jedným z nich je aj objektív Nikon Z 24 – 70 mm f/4 S, ktorý často nájdete vo zvýhodnenej súprave s bezzrkadlovkou Nikon. Oplatí sa jeho kúpa, aj keď nedisponuje optickou stabilizáciou? Zistíte v recenzii fotografa Michala Kupsu, ktorý s ním vyfotografoval aj ukážkové fotografie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z5-recenze-nahled.jpg

Nikon Z5 (RECENZIA): jednoduchá bezzrkadlovka bez zásadných chýb

Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z. Fotograf Michal Kupsa s ním strávil niekoľko týždňov a o svoje postrehy a fotografie sa s vami podelí v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-z-dx-24mm-f17-recenze-nahled.jpg

Nikon Z DX 24 mm f/1,7 (RECENZIA)

Medzi fotografmi sú malé, ľahké a lacné objektívy stále veľmi obľúbené. A presne pre ich potreby vznikol nový objektív Nikon Z DX 24 mm f/1,7 určený pre bezzrkadlovky Nikon formátu APS-C. Fotograf Michal Kupsa ho podrobne otestoval a vy sa môže v nasledujúcej recenzii tešiť aj na ukážkové fotografie z tohto vydareného objektívu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-Z-FC-recenze-uvod.jpg

Nikon Z fc (RECENZIA): dokáže obhájiť svoju cenu?

Rukami Michala Kupsu prešla ďalšia bezzrkadlovka od Nikonu, konkrétne ide o model Nikon Z fc. Fotoaparát spája atraktívny retro dizajn s modernou konektivitou a optikou. Ako tento model fotí a aké sú jeho klady a zápory? To sa dočítate v nasledujúcom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z30-recenze-test.jpg

Nikon Z30 (RECENZIA): poteší nielen vlogerov

Už je to pekných pár rokov, čo výrobca Nikon spustil nový systém s bajonetom Nikon Z a tiež fotoaparáty aj objektívy tohto radu utešene pribúdajú, a to ako pre veľký čip Full Frame, značkou Nikon označovaný ako FX, tak aj pre menšie APS-C, Nikonom označovaný ako DX. Práve pre formát Nikon DX je aktuálne určená trojica fotoaparátov, pokročilejší Nikon Z50, dizajnový, skôr ortodoxnejší Nikon Zfc a potom Nikon Z30, zacielený viac smerom na video, teda pre akčnejších vlogerov. Tých ale zase toľko nie je, a tak iste nie je od veci pozrieť sa na tento fotoaparát aj z hľadiska bežného používateľa - fotografa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-nahled.jpg

Ušetri s Nikonom až 700 €!

Plánujete si v dohľadnom čase zaobstarať alebo rozšíriť svoju fotografickú výbavu a ste fanúšikovia značky Nikon? V tom prípade využite akciu Leto s Nikonom, výrobca totiž ponúka okamžitú zľavu na svoje vybrané produkty v rozsahu 20 až 700 €. V akom termíne akcia prebieha? A aké sú podmienky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-optika-nahled.jpg

Ušetrite až 500 € s fototechnikou Nikon

Vybranú fototechniku Nikon zaobstaráte od 28. 10. 2022 do 16. 1. 2023 vo výhodnej akcii. Ušetriť môžete až 500 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z50-informace.jpg

Nikon Z50 (RECENZIA) – APS-C bezzrkadlovka za priateľské peniaze

Nikon Z50 je prvá APS-C (DX) bezzrkadlovka tohto výrobcu. Vychádza z obľúbených zrkadloviek Nikon aj drahších bezzrkadloviek Z6 a Z7. Ako si fotoaparát Nikon Z50 viedol v našej podrobnej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/photokina-2018-veletrh-232.jpg

Photokina 2018 (TOP 6 NOVINIEK) – Najväčší veľtrh fototechniky. Čo stálo za to?

Veľtrh Photokina 2018, konaný každé dva roky v Kolíne nad Rýnom, je za nami. Nechýbal tu nikto, kto má niečo spoločné s fotografickou technikou, vrátane nás. Čo najzaujímavejšie sa na Photokina 2018 predstavilo? Máme pre vás TOP 6 noviniek.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nikon-d3500-nahled.jpg

Nikon D3500 (PREVIEW)

Nikon sa počas prázdnin rozbehol a predstavil ďalšiu novinku, tentoraz v podobe zrkadlovky Nikon D3500. Najväčšia zmena sa udiala na poli ergonómie, kedy sa ovládanie zjednocuje s bezzrkadlovkami Nikon Z6 a Nikon Z7. Čo ďalšie sa toho od predchodcu zmenilo? Na to vám odpovie náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z6-z7-preview-2.jpg

Nikon Z6 a Nikon Z7 (PREVIEW)

Nikon predstavil dve dlho očakávané novinky – bezzrkadlovky Nikon Z6 a Nikon Z7 s Full Frame senzorom Nikon FX, ktoré majú rozlíšenie 24,5 Mpx (Z6) a 45,7 Mpx (Z7). Kedy budú tieto bezzrkadlovky dostupné a koľko budú stáť? Všetko sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-coolpix-p1000-ultarzoom.jpg

Nikon Coolpix P1000 je nový kráľ medzi ultrazoomami

Nikon Coolpix P1000 prichádza z nevídaným 125-násobným optickým zoomom a zosadzuje tak z trónu doposiaľ najvýkonnejší ultrazoom fotoaparát značky, model P900. Umožní tiež napríklad nahrávanie 4K/30fps videa s kombináciou optickej a digitálnej stabilizácie. Na trh príde v septembri tohto roku.? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nikon-35mm-f1,8-dx-02.jpg

Nikon 35mm f/1,8 AF-S DX (RECENZIA)

Prinášame vám recenziu objektívu Nikon 35mm f/1,8 AF-S DX, ktorý vyhľadávajú ako amatéri tak profesionáli pre jeho malé rozmery, ľahkosť a rokmi preverenú a vyladenú optickú sústavu. K vyššie uvedeným kladom pridáva navyše aj niektoré príslušenstvo zahrnuté v cene. Zistite aké sme mu dali výsledné ohodnotenie!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oceneni-tipa-2018-1.jpg

Ocenenia TIPA 2018 – Canon a Sony opäť vo vedení

Radi by ste si zaobstarali nový kúsok fotovybavenia a neviete po čom zrovna siahnuť? Možno by vám mohol pomôcť názor odborníkov z celého sveta, ktorí sa každoročne stretnú a pod záštitou asociácie TIPA vyberajú tie najlepšie výrobky nielen na poli digitálnej fotografie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-d850-nahled.jpg

Nikon D850 (RECENZIA)

Ešte pred začiatkom oficiálneho predaja sa nám na recenzovanie podarilo získať asi najočakávanejšiu fotonovinku tohto roka, fullframe zrkadlovku Nikon D850. Prezrite si ukážkové snímky v plnej kvalite (vrátane RAW súborov) a zistite, ako fotoaparát hodnotí profesionál Michal Kupsa.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-10-20-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 10–20 mm F4,5–5,6G AF-P VR DX

Ako v našom teste obstál NIKKOR 10–20 mm F4,5–5,6G AF-P VR DX, lacný širokouhlý objektív pre APS-C zrkadlovky od Nikonu? Je aj napriek svojej hmotnosti 230 gramov dostatočne robustný a opticky kvalitný? Je vhodný aj na nahrávanie videa? Odpovede nájdete v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-70-300mm-f45-56e-af-p-ed-vr-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 70–300 mm F4,5–5,6 AF-P ED VR

Michal Kupsa dostal do rúk úplne nový teleobjektív NIKKOR 70–300 mm F4,5–5,6 AF-P ED VR. V článku nájdete jeho poznatky z praktického používania, porovnanie s jeho predchodcom a nechýbajú ukážkové snímky v plnej kvalite.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-d7500-preview.jpg

Nikon D7500 predstavený (PREVIEW)

Nikon predstavil poloprofesionálnu zrkadlovku Nikon D7500. Zásadných noviniek je veľa. V prvom rade fotoaparát vyzerá prekvapivo úplne inak ako predchodca. Koľko bude fotoaparát stáť, kedy vyjde a ako si povedie v porovnaní s Nikonom D500? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-objektivy-nove-sirokouhle-nahled.jpg

Nové širokouhlé objektívy Nikon potešia nielen krajinárov

Ak vám v ponuke objektívov na zrkadlovky Nikon nejaký chýbal, možno vaše požiadavky uspokojí niektorý z troch novopredstavených širokouhlých objektívov. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií