PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/BABY11257-05.jpg

Ako vybrať nosič alebo šatku na nosenie detí

Poradíme vám, ako vybrať ten najlepší nosič alebo šatku presne pre vás a vaše bábätko. Náš sprievodca vám ponúkne mnoho užitočných rád, informácií a odporúčaní. Kladiete si otázku, ako vybrať šatku na nosenie detí alebo aký nosič pre bábätko bude najlepší? Pomôžeme vám sa zorientovať v širokej ponuke. Tiež sa dozviete o zásadách správneho nosenia a vplyve na psychomotorický vývoj dieťaťa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/babybjorn-one-2018.jpg

Testované mamičkami: nosidlo Babybjörn ONE 2018

Babybjörn ONE 2018 je nosidlo, ktoré ponúka všetky vymoženosti, ktoré pri nosení s dieťaťom budete potrebovať. Aké bolo balenie, nastavovanie, samotné nosenie, ale aj následná údržba? Spracovali sme pre vás dôkladnú recenziu, ktorá vám odpovie na všetky vaše otázky. Na konci recenzie potom nájdete vyjadrenie samotnej mamičky, ako bola s nosidlom spokojná. Tiež ste zvedaví, ako recenzia dopadla? Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií