AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sony-70-200-4-recenze-nahled.jpg

Sony FE 70 – 200 mm f/4,0 G OSS II (RECENZIA)

Rodina teleobjektívov pre fotoaparáty Sony sa rozrástla o model Sony FE 70 – 200 mm f/4 Macro G OSS II a fotograf Michal Kupsa si nenechal ujsť príležitosť podrobne ho otestovať. V nasledujúcej recenzii sa dozviete, aké je spracovanie objektívu, ako sa s objektívom Sony FE 70 – 200 mm f/4 Macro G OSS II fotografuje a či ide s ohľadom na cenu o odporúčania hodný výrobok. Samozrejme nebudete ochudobnení ani o ukážkové snímky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-dx-12-28-recenze-nahled.jpg

Nikon Z DX 12 – 28 mm f/3,5 – 5,6 PZ VR (RECENZIA)

Vyšiel nový širokouhlý objektív pre bajonet Nikon Z a fotograf Michal Kupsa si nenechal ujsť príležitosť ho otestovať. V podrobnej recenzii objektívu Nikon Z DX 12 – 28 mm určeného pre fotoaparáty s čipom APS-C zistíte, ako sa tento kompaktný objektív vysporiadava s rôznymi fotografickými situáciami, jeho výhody a nevýhody alebo možnosti využitia pri natáčaní videa. Ak hľadáte kvalitný širokouhlý objektív pre svoj Nikon Z DX fotoaparát, tento článok vám poskytne užitočné informácie pre vaše rozhodnutie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-eos-r50-nahled.jpg

Cashback akcia na fototechniku Canon

Využite výhodnú zimnú cashback akciu značky Canon a zaobstarajte si nový fotoaparát alebo objektív výhodnejšie! Za nákup a registráciu produktov môžete získať späť na svoj účet až 700 €. Nenechajte si túto spätnú zľavu utiecť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/leto-akce-sony-nahled.jpg

Ušetrite až 200 eur pri nákupe fototechniky Sony

Ušetrite až 200 eur pri júnovom a júlovom nákupe vybranej fototechniky od spoločnosti Sony. Bude to nová zrkadlovka, kompakt alebo objektív? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-letni-cashback-nahled.jpg

Letný Canon cashback: Ušetrite až 500 € pri nákupe fototechniky

Urobte si radosť novou fotovýbavou od spoločnosti Canon. Zaobstarajte si vybrané fotoaparáty, objektívy a ďalšie príslušenstvo a my vám po registrácii vrátime až 500 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-objektivy_1.jpg

Objektívy Canon a skratky – ako sa v nich vyznať

V dnešnom článku sme pre vás pripravili súhrn skratiek a označení, ktoré Canon používa pri svojich objektívoch. Tiež predstavíme základné parametre, podľa ktorých by ste mali objektív vyberať. Viac sa dozviete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oceneni-tipa-2018-1.jpg

Ocenenia TIPA 2018 – Canon a Sony opäť vo vedení

Radi by ste si zaobstarali nový kúsok fotovybavenia a neviete po čom zrovna siahnuť? Možno by vám mohol pomôcť názor odborníkov z celého sveta, ktorí sa každoročne stretnú a pod záštitou asociácie TIPA vyberajú tie najlepšie výrobky nielen na poli digitálnej fotografie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/olympus-60mm-macro-020.jpg

Olympus 60 mm f/2,8 Macro (RECENZIA)

Radi by ste zaobstarali kvalitné, a hlavne detailné snímky motýľov alebo aj iného hmyzu? Potom potrebujete jeden z makroobjektívov s dlhším ohniskom. Našimi testami prešiel Olympus 60 mm f/2,8 Macro. Hoci nejde o žiadnu horúcu novinku, patrí vo svojej triede stále k tomu najlepšiemu. Chcete vedieť prečo? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sonycb_1.jpg

Cashback akcia na fototechniku Sony

Plánujete si v dohľadnej dobe zaobstarať alebo rozšíriť svoju fotovýbavu a ste fanúšikovia výrobcu Sony? Potom sa vám akcia Cashback môže veľmi hodiť. Ak si zakúpite vybranú bezzrkadlovku alebo objektív SONY. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sigma-CEO-Kazuto-Yamaki-nahled.jpg

Vzácna návšteva zo spoločnosti Sigma Corporation

V pondelok 18. 9. 2017 sa udiala v odbore fotografickej techniky zvláštna vec, ktorá sa rozhodne nestáva každý deň. Do Českej republiky zavítal prvýkrát v histórii pán Kazuto Yamaki, ktorý je CEO a súčasne aj majiteľom spoločnosti Sigma Corporation. Spoločne s vybranými novinármi sme navštívili tlačovú konferenciu a prinášame vám krátku reportáž. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sigma-usb-dock-nahled.jpg

Sigma USB Dock – a objektívy Sigma zaostrujú presne

Hoci je súčasná fototechnika síce na špičkovej úrovni, niekedy stáva, že sa objektív „nemá rád“ s telom a zaostruje buď pred, alebo za požadovanú rovinu ostrosti. Pre tento prípad je tu dokovacia Sigma USB Dock, ktorá v spolupráci s aplikáciou Sigma Optimization Pro úplne presne nastaví zaostrenie objektívov Sigma a navyše vykoná aktualizáciu firmvéru objektívu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-objektivy-nove-sirokouhle-nahled.jpg

Nové širokouhlé objektívy Nikon potešia nielen krajinárov

Ak vám v ponuke objektívov na zrkadlovky Nikon nejaký chýbal, možno vaše požiadavky uspokojí niektorý z troch novopredstavených širokouhlých objektívov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/olympus-om-d-e-m1-mark-II.jpg

Recenzia Olympus OM-D E-M1 Mark II

Novinka Olympus OM-D E-M1 Mark II sa klasickým digitálnym zrkadlovkám vyrovná. Môžete s ňou bez problémov fotografovať za dažďa aj v miernych mrazoch. Je odolná proti prachu. Jej hlavnou prednosťou je však výnimočná rýchlosť snímania s dokonalým zaostrením. A nemusíte sa báť ani výdrže batérie. Má fotoaparát aj nejaké negatíva? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Olympus_CashBack_akce_fotoaparaty_objektivy.jpg

Nakúpte v akcii Olympus CashBack a získajte späť časť peňazí

Kúpte si fotoaparát alebo objektív značky Olympus a získajte časť peňazí späť. Čím viac produktov kúpite, tým viac ušetríte. Akých výrobkov sa akcia týka a akú sumu môžete získať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon.jpg

Nikon: Skratky a základné parametre objektívov Nikkor

V dnešnom článku sme vám pripravili súhrn skratiek a označení, ktoré používa Nikon v rámci svojich objektívov. Tiež si vysvetlíme niekoľko základných parametrov, ktoré by ste pri výbere objektívu nemali opomenúť. Viac sa dozviete v článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií