AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nedoklubko hlavní.jpg

Preeklampsia – choroba ohrozujúca matku aj plod

Preeklampsia je závažné ochorenie spôsobujúce až 20 % predčasných pôrodov. Týka sa výhradne tehotných žien a súvisí s poruchou funkcie placenty. O tom, čo konkrétne preeklampsia je, aké sú jej prejavy a ktoré ženy patria do rizikovej skupiny bližšie informuje náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zdravi-tehotenstvi_3-nahled.jpeg

Aké zdravotné ťažkosti vás môžu v tehotenstve zaskočiť?

Tehotenstvo sprevádza aj celý rad zdravotných ťažkostí a nie všetky sú zanedbateľné banality. Poradíme vám, pri akých ťažkostiach ihneď vyhľadať lekára a aké zvládnete vyriešiť doma samoliečbou. Pomôžeme vám vyzrieť nad bolesťami žalúdka, nevoľnosťou, hnačkou, nadúvaním a hemoroidmi v tehotenstve. Prezradíme, čím liečiť chrípku, kašeľ a bolesti hrdla v tehotenstve. Tiež vám pripomenieme, aké lieky môžete brať proti bolesti hlavy či bolesti chrbta, ako rizikový je vysoký krvný tlak a prečo sa vyhnúť veľkým oblúkom oparu a mykóze. Vysvetlíme vám, prečo vás zmáha únava i nespavosť zároveň, poradíme ako na stres, strie a kŕčové žily a prečo navštíviť lekára pri krvácaní, popr. výtoku a špinení v tehotenstve. Začítajte sa do zdravotného poradcu pre tehotnú ženu. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií