Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-488366155_pro web.jpg

Správna starostlivosť o pleť – ako urobiť svojej pokožke radosť podľa typu pleti

Pleť si žiada nielen kvalitnú, ale aj pravidelnú starostlivosť, aby bola pružná, mladistvá, krásna a svieža. Naučte sa urobiť z pravidelnej starostlivosti o pleť účinnú a príjemnú záležitosť. Nielen tým, že zvolíte správne krémy, pleťové vody a masky na tvár, ale aj tým, že ich budete používať každý deň a nenecháte svoju pleť dehydrovať a preťažovať. Doprajte si správnu starostlivosť podľa typu svojej pleti a rozmaznávajte sa príjemnými masážami a ľúbeznou vonnou esenciou. Poradíme vám, čo robiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-vlhcene-ubrousky – nahledovy.jpg

Domáce vlhčené obrúsky (NÁVOD)

Vlhčené obrúsky sú skvelým pomocníkom pri starostlivosti o deti, v domácnosti, na cestách alebo ako rýchla pomoc pri zašpinení, keď nie je nablízku voda. V našom článku prinášame návod, ako si vyrobiť domáce vlhčené obrúsky, jednoducho, bez zbytočnej chémie a za pár korún. Posvietime si na detské vlhčené utierky pre bábätká, domáce vlhčené utierky na odličovanie a domáce vlhčené obrúsky na upratovanie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nivea-odlicovaci-meceralni-gel-recenze-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre Vás: micelárny odličovací gél Nivea

Rozhodla som sa vyskúšať Nivea micelárny gél bez olejových zložiek. Keďže si pleť čistím pravidelne a poctivo, veľa mi záleží na správnom kozmetickom výrobku. Nivea micelárny gél bez olejových zložiek vedľa dokonalého odstránenia nečistôt sľubuje aj hĺbkovú hydratáciu a zjemnenie pleti. V našej recenzii sa dozviete, ako sa účinky tohto gélu prejavili na mojej pleti a ako som bola spokojná pri dlhodobej aplikácii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/miceralni-voda-nivea-recenze.jpg

Vyskúšali sme pre vás: upokojujúca micelárna voda pre citlivú pleť Nivea

V dnešnej recenzii sa zameriame na upokojujúcu micelárnu vodu Nivea. Ak máte citlivú pleť a hľadáte spoľahlivý prípravok na jej odličovanie a čistenie, možno pre vás bude táto micelárna voda správnou voľbou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/odliceni-micelarni-vodou.jpg

Micelárna voda: prospieva alebo škodí?

Zloženie micelárnych vôd je navrhnuté tak, aby pleť zároveň odličovali, čistili aj hydratovali, navyše bez nutnosti oplachovania a použitia ďalších pleťových prípravkov. Aj napriek vysokej účinnosti sa však neodporúča ich každodenné a dlhodobé používanie. Prečo to tak je? Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií