AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/blackview-gbl8800-pro-thermo.png

Blackview GBL8800 Pro Thermo: Neskutočne odolný telefón s FLIR termokamerou! (RECENZIA)

Mobilný telefón Blackview GBL8800 Pro Thermo nie je ani krásny, ani štíhly – nie. Toto je odolný telefón pre vás! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odolne-telefony-uvodni-1.jpg

Nárazuvzdorné telefóny sa aj v drsných podmienkach cítia ako doma

Nárazuvzdorné telefóny vydržia aj v tých najnáročnejších podmienkach. Sú vybavené robustnou konštrukciou, ktorá zaručuje maximálnu ochranu pred tvrdým nárazom a zabraňuje vniknutiu vody a prachu do telefónu. Čo všetko dokážu odolné telefóny a akými funkciami disponujú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisteni-telefonu-nahled.jpg

Ako vyčistiť telefón zvonku aj zvnútra

Mobilný telefón potrebuje pravidelnú údržbu. Čistenie telefónu teda rozhodne patrí k činnostiam, ktoré by ste vynechávať nemali. Nie je ale dôvod na obavy, vyčistiť telefón je hračka. Poradíme, ako udržať telefón v čistote nielen na povrchu, ale aj vnútri. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stupen-kryti-ochrana-ip.jpg

Stupeň krytia (IP) udáva ochranu telefónu pred kvapalinou a prachom

Stupeň krytia (IP, Ingress Protection) je medzinárodne štandardizovaný kód, ktorý udáva odolnosť elektrospotrebičov proti vniknutiu cudzích telies a kvapalín, najmä vody. Vyjadruje sa v tzv. IP kóde, ktorý je tvorený znakmi „IP“ nasledovanými dvoma číslicami: prvá udáva ochranu pred nebezpečným dotykom a pred vniknutím cudzích predmetov, druhá označuje stupeň krytia pred vniknutím vody.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vodeodolne-telefony-nahled.jpg

Vodoodolné mobily: nezradia v daždi a umožnia fotiť aj pod vodou

Ak chcete, aby vám mobil niečo vydržal, kúpte si vodoodolný mobil. Ustojí dážď, prach a v niektorých prípadoch aj pád do vody. V niektorých preto, že nie všetky mobilné telefóny sú rovnako vodoodolné. Ako sa vo vodoodolných smartfónoch vyznať, a to nielen podľa stupnice IP, si povieme v nasledujúcich odsekoch. Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií