AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/oneplus-8-pro-nahled.jpg

TOP5 smartfónov roku 2020! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Koniec roka je (našťastie) tu - a tak sa môžeme obzrieť a pozrieť sa na najlepšie telefóny roka 2020. A že je tento rok z čoho vyberať! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-8t-nahled.jpg

OnePlus 8T (PREVIEW): vylepšený displej, fotoaparát a prívetivá cena

OnePlus 8T je nový, vylepšený variant vlajkovej lodi OnePlus 8 populárnej čínskej značky. Hoci jeho vydanie a z veľkej miery aj špekulácie boli pomerne zamurované vydaním OnePlus Nord, novinka 8T si rozhodne zaslúži pozornosť. Spoločnosť tu pridala napríklad pri fotoaparáte alebo batérii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-8-nahled-2.jpg

OnePlus 8 a 8 Pro (PREVIEW): plná výbava, ktorej už nič nechýba

Všetci sme ich už netrpezlivo očakávali, a teraz sú tu. Čínsky výrobca OnePlus predstavil sériu OnePlus 8, ktorá sa skladá z modelov OnePlus 8 a OnePlus 8 Pro. Prinášajú perfektnú výbavu aj jednu premiéru, ktorou sa mobilné telefóny OnePlus doteraz pochváliť nemohli. Ako sú na tom novinky po stránke výkonu, fotoaparátu a ďalšej výbavy? Koľko stoja a kedy sa ich dočkáme na Slovensku? Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií