AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sony-xperia-1-vi-recenze-test.jpg

Sony Xperia 1 V (RECENZIA): Skvelému fotoaparátu uberá body menej prívetivá ergonómia

Sony Xperia 1 V sa zaraďuje medzi mobilné telefóny, ktoré majú bližšie k profesionálnym fotoaparátom. Ako tento telefón dopadol v recenzii? Okrem fotoaparátu sme v teste vyskúšali aj ďalšie funkcie tohto na pohľad veľmi pekného prístroja. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-5-v-nahled.jpg

Sony Xperia 5 V (PREVIEW): vrcholný čipset aj fotoaparát z väčšieho bračeka

Značka Sony vo svojich telefónoch dbá na perfektnú výbavu. Predovšetkým na tú audiovizuálnu. Nie inak je tomu u novej generácie smartfónu Xperia 5 V. Čoho všetkého sme sa dočkali a čo naopak môže chýbať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-10-v-nahled_1.jpg

Sony Xperia 10 V (RECENZIA): Kompaktná stredná trieda s nevídanou výdržou, ale aj niekoľkými muchami

Nová Sony Xperia 10 V nadväzuje na minuloročný populárny model. Prináša všeličo nové, ale zároveň aj pár ťažko pochopiteľných prešľapov vo výbave. Mobilný telefón sme si vyskúšali v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-IV-alzatech.jpg

Unikátne telefóny SONY Xperia IV: Od špičkového fotomobilu po kompaktné modely! (PREDSTAVENIE)

Mobilné telefóny SONY Xperia sú pomerne nedocenené – pritom ponúkajú zaujímavé vlastnosti ako fantastické OLED panely, pokročilé fotoaparáty, dlhú výdrž, odolnosť IP68 – a prekvapivo stále aj jack na klasické slúchadlá! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-10-iii-nahled.jpg

Sony Xperia 10 III má potenciál zamiešať kartami v strednej triede

Nová Sony Xperia 10 III je telefónom strednej triedy, o ktorom bude ešte počuť. Ponúkne totiž atraktívny dizajn, zaujímavé fotoaparáty aj výbavu, ktorá používateľa nebude snáď v žiadnom prípade obmedzovať. Čím všetkým chce zaujať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-iii-nahled.jpg

Sony Xperia 1 III (PREVIEW): 4K displej aj variabilný periskop

Nová Sony Xperia 1 III prináša oproti predchodcovi síce len mierne inovovaný vzhľad, vo vnútri sa ale skrýva nejedno prekvapenie. Čo všetko novinka priniesla a hlavne – čo ponúkne profesionálnym producentom video obsahu alebo fotografom, pre ktorých je primárne určená? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/procesory-od-google-a-dalsi-novinky.jpg

Ohybný Mi Mix Fold, top Sony Xperia 1 III, Google chystá vlastné procesory a ďalšie! (NOVINKY)

Svoj ohybný telefón pripravuje Xiaomi - a ich Mi Mix Fold má také parametre, že nám nezostáva sa ako tešiť! Špičkový telefón predstaví aj Sony, DJI uvedie nový dron - a Google možno začne s výrobou vlastných čipov! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-8-pro-nahled.jpg

TOP5 smartfónov roku 2020! (POROVNÁVACIA RECENZIA)

Koniec roka je (našťastie) tu - a tak sa môžeme obzrieť a pozrieť sa na najlepšie telefóny roka 2020. A že je tento rok z čoho vyberať! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-5-ii-nahled.jpg

Nudná Sony Xperia 5 II? Nie - jeden z najlepších Androidov, ktoré sme testovali! (RECENZIA)

Telefóny od Sony sú často prehliadané, pretože pôsobia nudne. Veľká chyba! Peter sa pozrel na Sony Xperia 5 II - a urobila na neho dojem nielen konštrukciou, ale aj svojimi vlastnosťami! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oppo-bryle.jpg

AR okuliare Oppo Glass 2021, OnePlus 9 Pro, nový procesor Exynos 1080 a ďalšie! (NOVINKY)

Vraciame sa s ďalšími novinkami - a predstavíme si nové okuliare na augmentovanú realitu Oppo Glass 2021, Samsung uvedie nový procesor Exynos 1080 - a ďalšie! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xperia-l4-2-telefon-nahled.jpg

Sony Xperia L4 (PREVIEW): nízka cena, trojitý fotoaparát a prvýkrát displej s výrezom

Sony Xperia L4 je najnovší mobilný telefón japonského výrobcu. Patrí do nižšej strednej triedy a jeho zaujímavosťou je napríklad to, že ako prvý mobilný telefón v histórii značky dostal výrez v displeji. Čo všetko nováčik na trhu ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-II-xperia-10-II.jpg

Sony Xperia 1 II a Xperia 10 II (PREVIEW): vlajková loď a stredná trieda s pretiahnutými displejmi

Spoločnosť Sony predstavila trojicu nových modelov. Dva z nich, Sony Xperia 1 II a Sony Xperia 10 II, sa dostanú aj na náš trh. Jeden z nich je jasnou vlajkovou loďou, druhý zástupcom solídnej strednej triedy. Čo ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-5-3.jpg

Sony Xperia 5 (PREVIEW): Mobilný telefón, ktorý si ide vlastnou cestou

Spoločnosť Sony na berlínskom veľtrhu IFA predstavila menší variant svojho modelu Xperia 1, Xperiu 5. Tento zaujímavý mobilný telefón má takmer to isté ako jeho väčší braček, stojí ale menej. Čo všetko ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sony-xperia-XA2-L2.jpg

Sony Xperia L2, XA2 a XA2 Ultra (PODROBNÁ RECENZIA)

Otestovali sme nové mobilné telefóny Sony Xperia L2, Sony Xperia XA2 a Sony Xperia XA2 Ultra. Svojím dizajnom zaujmú skôr konzervatívnejšie zmýšľajúcich používateľov, ale čo sa týka technickej stránky, sú nabité modernými technológiami. Čím presne nás Sony tentoraz prekvapil, a kde naopak zaostáva za svojou konkurenciu? Zistíte v našej recenzii! Prečítať viac »

Sony Xperia XZ a Xperia X Compact, inteligentné technológie a prémiový dizajn

Sony predstavilo na berlínskom veľtrhu IFA 2016 svetu dva nové prírastky do svojho radu inteligentných telefónov X: vlajkovú loď Xperia XZ a prémiovú Xperia X Compact. Oba modely ponúkajú vysoký výkon, inteligentné technológie a pekný dizajn. Viac v dnešnom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií