Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-svetla-do-auta.jpg

Ako vybrať a vymeniť autožiarovku?

Potrebujete vymeniť žiarovku na svojom automobile a neviete si poradiť s výberom? Nerozumiete označeniu alebo potrebujete poradiť, na aké parametre sa zamerať a na čo si dať pozor? Ktoré žiarovky svietia lepšie? Náš článok vám túto problematiku osvetlí. Navyše sa dozviete, za akých podmienok môžete nahradiť svoje obyčajné halogénové autožiarovky silnejším typom LED. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Hue_Perifo4.jpg

Philips Hue Perifo – koľajnicový svetelný systém na mieru

Koľajnicový systém osvetlenia Philips Hue Perifo dokáže svetlo úplne prispôsobiť vašim potrebám. Behom pár sekúnd tak zmeníte nielen intenzitu a farbu osvetlenia, ale aj rozmiestnenie svetelných zdrojov bez nutnosti zložitej montáže. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/svetlo-do-kuchyne-nahled.jpg

Ako vybrať svetlo do kuchyne

Zaujíma vás, aké svetlo do kuchyne zvoliť a ako správne nasvietiť miestnosť, v ktorej trávi rodina čas prípravou aj konzumáciou jedla? Pripravili sme pre vás praktický prehľad rôznych typov osvetlenia do kuchyne aj s odporúčaním, na aké miesta ich vhodne umiestniť tak, aby splnili svoj praktický aj estetický účel. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zapojit-led-pasek-0.jpg

Ako na inštaláciu a zapojenie LED pásika?

LED pásik je skvelý spôsob osvetlenia prakticky akéhokoľvek interiéru, môže však slúžiť aj ako dekorácia alebo tlmené svietidlo na príjemnejšie sledovanie televízora vo večerných hodinách. Dnes už na jeho zapojenie nepotrebujete elektrikára, ale zvládnete to sami za pár minút. Ako zapojiť LED pásik?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/svetelny-tok.jpg

Svietivosť žiaroviek (svetelný tok): čo vyjadruje a prečo sa ňou riadiť?

Svetelný tok sa udáva v lúmenoch a vyjadruje skutočné množstvo svetla, ktoré svetelný zdroj vyžiari. Ide tak o oveľa lepší parameter na porovnanie „výkonu“ žiaroviek, než je ich príkon vo wattoch, čo je zrejmé pri pohľade na porovnávaciu tabuľku klasických a LED žiaroviek. Všetko dôležité sa o svetelnom toku dozviete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prestitkovani-svetelnych-zdroju-nahled.jpg

Nové energetické štítky pre svetelné zdroje: Čakajú nás veľké zmeny?

Aké zmeny prinesú nové energetické štítky pre svetelné zdroje s platnosťou od 1. septembra 2021? Prečítajte si, ako sa zmení ich vizualizácia a ktoré informácie zo štítkov vyčítate. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nanoleaf-nahled.jpg

Nanoleaf Shapes: Zostavte si cool svetlo na stenu podľa vlastných predstáv! (RECENZIA)

Svetelné panely predstavujú štýlový doplnok do štúdia alebo gamingového brlohu. Nanoleaf vydal novú generáciu svetelných panelov – Nanoleaf Shapes, ktoré si môžete poskladať tak, ako chcete – a môžete ich pokojne ovládať aplikáciou z telefónu! Ako to vlastne funguje? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-hue-osvetleni-bluetooth-nahled.JPG

Philips Hue s pripojením cez Bluetooth – to vás bude baviť!

Začínate s inteligentným osvetlením Philips Hue a chcete si vyskúšať pohodlné ovládanie všetkých svetiel v jednej miestnosti? Aplikácia Philips Hue Bluetooth vám to umožní. Zistite, čo všetko na pripojenie cez Bluetooth potrebujete a ktoré svetlá túto funkciu podporujú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-Hue-Gradient-Lightstrip-nahled.jpg

Philips Hue Gradient Lightstrip – nové priestorové osvetlenie pre vzrušujúci zážitok u vás doma!

Páčilo by sa vám, keby vás každý vzhliadnutý film, pustená pesnička aj počítačová hra naplno vtiahli do seba? Predstavujeme vám nové LED pásy Philips Hue Gradient LightStrip, ktoré sa postarajú o jedinečné chvíle priamo u vás doma! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-elektriny-nahled.jpg

Ako zistiť spotrebu elektriny

V našom článku poradíme, ako zistiť spotrebu elektrickej energie. Ponúkneme hneď štvoricu spôsobov, ako prísť na to, koľko spotrebiče v našej domácnosti „žerú“ a ako sa to môže prejaviť na každoročnom vyúčtovaní spotreby elektrickej energie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Moon-Meteor-Storm-Pro.jpg

Ako vybrať svetlo na bicykel

Máte nový bicykel a zariaďujete jeho osvetlenie? Potom je práve vám určený náš článok, ktorý vás prevedie dostupnými svetlami a ich variantmi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/af768411-9f23-4f6b-a7eb-5474c6c90d52.jpg

Čarovná hra so svetlom a farbami Emos vytvorí rozprávkovú vianočnú atmosféru

Tú pravú vianočnú atmosféru vytvoríte pomocou vianočného osvetlenia a svetelných dekorácií, ktoré doslova rozžiaria vašu domácnosť. Inšpirujte sa spoločnosťou Emos, ktorá má v ponuke širokú škálu svetelných systémov i dekorácií, ktoré sa hodia ako do interiéru, tak na zdobenie vonkajších plôch ako sú záhrady, dvory, či priestor pred vchodovými dverami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/osvetleni-do-detskeho-pokoje.jpg

Ako vybrať osvetlenie do detskej izby

Výber vhodného osvetlenia pre deti nie je až taká banalita, ako by sa mohlo zdať. Do úvahy musíte vziať nielen prianie vášho potomka, ale aj dizajn, rozmery a dispozičné možnosti izby. Opomenúť by ste nemali ani umiestnenie, počet okien aj odtieň výmaľby. Ako teda vybrať vhodné svetlo pre deti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Philips-Hue-barevne-zarovky-bridge.jpg

Svetlá Philips Hue zažiaria ešte výhodnejšou cenou príslušenstva

Inteligentné bezdrôtové osvetlenie Philips Hue prináša priaznivé zmeny v radoch Philips Hue White, White Ambiance a White and Color Ambiance. Ak chcete svoju domácnosť inteligentne rozsvietiť, potom vás poteší výhodný štartovací balíček. Ak už u vás Philip Hue svieti, určite oceníte žiarovky vo výhodnejšom balení. A to všetko navyše v obaloch s vylepšeným dizajnom.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/venkovni-osvetleni.jpg

Ako vybrať vonkajšie osvetlenie (TIPY A TRIKY)

Potrebujete vonkajšie osvetlenie na záhradu, do pergoly, na príjazdovú cestu, chodník či vstupné dvere? Pripravili sme pre vás podrobný prehľad toho najdôležitejšieho pre výber vhodného svetla vrátane tipov na jeho ideálne umiestnenie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nastaveni-philips-hue-nahled.jpg

Nastavenie Philips Hue

Stále ešte svietite obyčajnou žiarovkou? Potom prichádzate o veľa možností, ako si svoju domácnosť prispôsobiť a vylepšiť. Inteligentné osvetlenie Philips Hue zmení váš pohľad na svetlo. Pozrite sa, čo všetko sa dá v aplikácii Hue nastaviť a ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-hue-aplikace-nahled.jpg

9 najlepších aplikácií pre Philips Hue

Okrem oficiálnej Philips Hue aplikácie existuje množstvo ďalších aplikácií, ktoré schopnosti systému inteligentného osvetlenia rozširujú. Vybrali sme pre vás tie najzaujímavejšie.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií