Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-zabavit-deti_1.jpg

Ako zabaviť deti v záhrade

Doprajte svojim ratolestiam poriadne vyžitie v záhrade a vytvorte im perfektné zázemie na detské hry aj radovánky. Ak im zaobstaráte detský domček, pieskovisko, hojdačku, alebo dokonca multifunkčné detské ihrisko do záhrady, určite ich na pobyt vonku nebudete musieť prehovárať a vymýšľať inú zložitú zábavu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-uvod.jpg

Ako vybrať hračku pre chlapcov od 6 do 10 rokov

Malý školák túži po nových vedomostiach a poznaní, avšak občas sa mu cnie aj po klasickom hraní a rád si niečo poskladá alebo sa zabaví s autíčkami. Preto vám prinášame prehľad tých naj hier, hračiek a aktivít, s ktorými u chlapca vo veku od 6 do 10 rokov určite zabodujete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hracka-pro-kluka.jpg

Ako vybrať hračku pre chlapca od 4 do 5 rokov

Vyberáte hračku pre chlapcov v predškolskom veku a strácate sa v záplave všetkých autíčok, stavebníc aj dinosaurov? Potom nahliadnite do nášho sprievodcu, vďaka ktorému získate jasnejšiu predstavu o tom, aká hračka najviac zaujme a rozžiari oči chlapca vo veku od 4 do 5 rokov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LO75969_4.jpg

Ako vybrať hračku pre dievča od 11 do 14 rokov

U 11 až 14-ročných slečien sa už skôr než na klasické hračky zameriame na darčeky pre mladú generáciu. Konkrétne pre dievčatá sa ponúkajú šperky, kozmetické i dekoratívne produkty, inteligentné hodinky alebo nejaké zaujímavé dievčenské čítanie. Ponuka je skutočne široká a na lepšiu orientáciu vám opäť poslúži náš prehľadný sprievodca. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vodni-radovanky-pro-deti.jpg

Leto začína: Poďte sa hrať von!

Začiatok leta je najkrajší čas na hranie vonku. Čo môžete svojim deťom zaobstarať, aby ich prázdniny stáli naozaj za to? Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií