AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-xcover7-nahled.jpg

Odolný parťák do nepohody. Nový Samsung Galaxy Xcover7 chce zaujať vysokou odolnosťou

Samsung prichádza s novým odolným telefónom, Samsung Galaxy XCover7. Má toho vydržať veľa, pričom okrem certifikácie IP68 pridáva aj armádnu odolnosť. Poradiť by si teda mal s vodou, prachom, ale aj ďalšími nepriaznivými vplyvmi. Čo všetko prináša? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/3-typy-sportovcu-nahled.jpg

3 typy športovcov: Nepoznáte náhodou niekoho z nich?

Šport je dôležitou súčasťou našich životov a ako taký priťahuje aj niektoré zvláštne typy ľudí. Šport a starostlivosť o fyzickú kondíciu preklápajú do sebastrednej honby za výsledkami a oslňovaním ostatných. Vybrali sme pre vás tri osobitné typy športovcov. Nepoznáte náhodou niektorého z nich? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blackview-gbv6300-pro.jpg

Blackview GBV6300 PRO: Naozaj odolný telefón na túry aj do nepohody! (RECENZIA)

Blackview GBV6300 PRO patrí do strednej triedy - a aj keď nevyniká krásou, prekvapí svojou odolnosťou. Nestačí vám odolnosť proti pádu do vody v triede IP68? A čo takto IP69K, kedy mobilný telefón znesie nielen tlakovú vodu, ale aj horúcu paru? Či už potrebujete telefón na stavbu a alebo na túry - toto je veľmi zaujímavá alternatíva! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/evolveo-strongphone-g8-1-232.jpg

Evolveo StrongPhone G8 je odolný a elegantný smartfón

Potrebujete telefón, ktorý si poradí aj s tými najnáročnejšími podmienkami a zároveň vám neurobí hanbu ani pri pracovnom rokovaní v kancelárii? Tak to by vás mohol osloviť Evolveo StrongPhone G8. Tenký smartfón s titánovou kostrou sa môže pochváliť armádnou certifikáciou odolnosti, zaujímavým výkonom a elegantným vzhľadom. Čo ďalšie sa v ňom skrýva? Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií