AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/bosch_1.jpg

Parné rúry BOSCH dovedú vaše kulinárske umenie k dokonalosti

Kombinované rúry Bosch ponúkajú rozličné spôsoby aj možnosti prípravy pokrmov, ktoré ocení menej skúsený kulinár aj kuchár na profesionálnej úrovni. Spoznajte, aká ľahká a pohodlná je príprava varených, pečených aj dusených pokrmov, o ktorých dokonalú chuť sa postarajú inteligentné funkcie aj moderné programy kombinovaných rúr Bosch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AEG-nahled.jpg

Varte ako profesionáli! K novým parným rúram AEG či Electrolux získate navyše kurz varenia zadarmo!

Kúpte si novú parnú rúru AEG či Electrolux a zúčastnite sa zadarmo kuchárskeho kurzu vedeného profesionálnymi kuchármi. Spoznáte všetky benefity, ktoré ponúka parné varenie, a zoznámite sa s inovatívnymi technológiami, ktorými sú parné rúry vybavené. Ako ďalší bonus na vás čaká skvelá kuchárka plná báječných receptov na prípravu pokrmov v pare. Ako akcia prebieha a ako jednoducho ju môžete využiť? Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií