Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asus-rog-strix-helios-recenze-test.jpg

ASUS ROG STRIX HELIOS (RECENZIA A TESTY)

Počítačová skriňa je niečo, čo na zozname priorít pri stavbe nového PC radí väčšina ľudí až na posledné miesto. Nie je ale väčšej chyby ako vybrať zle navrhnutú skrinku so zlým prietokom vzduchu, v ktorej sa budú nové komponenty dusiť. A ruku na srdce, dobrých skriniek, ktoré sú nielen dobre premyslené ohľadom chladenia, ale sú kvalitné aj konštrukčne, sú tiché a tiež dobre vyzerajú – tých ich na trhu pramálo. Jedným z horúcich favoritov je ASUS ROG STRIX HELIOS a v dnešnej recenzii sa pozrieme, či ide o skriňu vhodnú na stavbu poriadneho herného PC.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/seasonic-syncro-q704-test.jpg

Seasonic SYNCRO Q704 feat. Noctua Sterrox (RECENZIA A TESTY)

Výber správnej počítačovej skrine, teda „case“, je alfou a omegou celej zostavy. Či už plánujete hrať, alebo využívať svoj nový PC na prácu, zásadná je jedna jediná vec. Skvelý airflow. Zlý airflow, no bueno. A hoci sa na prvý pohľad zdá, že ide o jednoduchú vec, opak je pravdou. Skriňou s mizerným airflowom je na trhu hromada a naopak tých, pri ktorých návrhu niekto premýšľal, je pomenej. Správne prúdenie vzduchu je síce tou najdôležitejšou, ale nie jedinou vlastnosťou, na ktorej záleží. Seasonic so svojimi SYNCRO Q7 skriňami berie celú vec za opačný koniec a v dnešnej recenzii sa pozrieme na to, ako sa mu to podarilo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/silentiumpc-fera5!.jpg

Chladené vzduchom : Zostavujeme PC s chladičom SilentiumPC Fera 5! (RECENZIA)

Že na kvalitné chladenie potrebujete vodníka? SilentiumPC sa rozhodol presvedčiť nás chladičom SilentiumPC Fera 5, že aj Core i9 môžeme chladiť vzduchom – a to aj s takým chladičom, ktorý nezruinuje vašu peňaženku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-letni-akce-2021-nahled-2.jpg

Pri kúpe produktov MSI teraz ušetríte až 140 €

Leto je čas odpočinku a nie vždy máte chuť, alebo to počasie neumožňuje, tráviť ho vonku. Najvyšší čas pustiť sa do upgradu vášho herného stroja. A teraz je ten pravý čas – aj preto, že pri nákupe vybraných výrobkov môžete ušetriť až 140 € – a ešte viac ušetríte, ak si zaobstaráte ich kombináciu. Vyberať môžete zo základných dosiek spolu s Intel procesorom, chladení, zdrojov, počítačových skríň alebo kresiel. Ako na to? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stavime-pc-s-gigabyte-nahled.jpg

Staviame epické PC - návod krok za krokom! (AKO NA TO)

Firma GIGABYTE nám zapožičala dosku Z490 AORUS ELITE - a tak si s ňou postavíme mašinu, čo na to hovoríte? Komponenty sme vybrali na slušné herné PC - a nezostáva, než sa pustiť do montáže. Tú vám krok za krokom predvedie Matúš! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-cashback-brezen-2021-nahled.jpg

Asus Cashback: ušetrite desiatky eur pri nákupe hernej výbavy

Ušetrite až 225 € pri nákupe herných komponentov a príslušenstva od spoločnosti Asus. Stačí len v období od 8. do 27. marca využiť akciu, ktorá sa týka niekoľkých desiatok produktov – od základných dosiek cez monitory, sieťové riešenia po príslušenstvo. Ale nielen to. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cooler-mastercase-sl600m-recenze.jpg

Cooler Master MasterCase SL600M (RECENZE) – Luxusní skříň nabitá technologiemi

Big Tower dnes nie je veľmi v móde, až do momentu, keď si uvedomíte, že chcete vodou chladený počítač alebo chcete osadiť viacero grafických kariet. Väčšina používateľov dnes žiada hlavne malé, kompaktné, odhlučnené a prenosné počítače. Majú tieto skrinky ešte zmysel alebo vyhrávajú len mini PC? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cooler-master-masterbox-mb500-nahled.jpg

Cooler Master Masterbox MB500 (RECENZIA) – dostupná PC skrinka pre hráčov

Pokukujete po PC skrini, ktorá bude plne kompatibilná s tým najnašľapanejším hardvérom na trhu? V dnešnej recenzii sme sa zamerali na skrinku Cooler Master Masterbox MB500 – tá vás prekvapí svojou cenou, kvalitou spracovania, ale aj štýlovým dizajnom s RGB podsvietením. Ako sa PC skrinke Cooler Master Masterbox MB500 darilo v dôkladných testoch? Čítajte v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fractal-design-define-r6-nahled.jpg

Fractal Design Define R6: nová PC skrinka, ktorá robí rodine česť

Fractal Design Define R6 rozširuje vlajkový rad PC skríň švédskeho výrobcu Fractal, ktorý sa preslávil na poli kvality spracovania, modularity šasi, odhlučnenia aj chladiaceho výkonu. Čo všetko novinka od Fractal Design ponúka? Zistíte v našom článku.? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/NZXT_banner.png

Case NZXT H440 je jasná voľba pre náročných používateľov

Počítačová skriňa NZXT H440 ponúka široké možnosti, čo sa týka rozmerov a typu hardvéru, a aj veľmi pekný dizajn. Je dodávaná so 4 ventilátormi a dvoma filtrami na prach. Čo ďalšie môžete od casu NZXT H440 očakávať? To sa dočítate v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií