Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/efootball-pes-2020-recenze-cover-nahled.jpg

eFootball PES 2020 (RECENZIA) – Konami dáva arkádovému futbalu zbohom

V septembri je už väčšina futbalových súťaží sveta v plnom prúde, ale pre počítačových hráčov začína sezóna práve v prvom školskom mesiaci. Už klasicky vychádza japonské poňatie futbalu s pozmeneným názvom eFootball PES 2020 s predstihom oproti svojmu hlavnému konkurentovi FIFA 20. Tento rok sa spoločnosť Konami so svojím titulom ešte viac priklonila k realistickosti, čo sa samozrejme prejavilo v samotnom dianí na ihrisku, ako sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pes-2019-cover-nahledsmall.jpg

PES 2019 (RECENZIA) – Navzdory absencie licencií

Väčšina sledovaných futbalových súťaží už je v plnom prúde, a tak väčšinu hráčov svrbia prsty pred začatím nového digitálneho ročníka. Do súboja o najlepšiu simuláciu tento rok vstupuje prvý Pro Evolution Soccer 2019 od Konami, ktorý sa na disky našich strojov prirútil na konci augusta. Po starostlivom testovaní vám prinášame svoje najčerstvejšie dojmy v recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií