Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_16.jpeg

Získajte s nákupom Philips Ambilight TV zľavu na soundbar až 339 EUR!

Práve teraz je tá správna chvíľa na nákup nového televízora Philips Ambilight. Vďaka tomu zažijete hokejový šampionát vo veľkom štýle priamo doma. Najmä keď môžete získať aj výraznú zľavu na soundbar Philips TAB8507. Aké sú podmienky a kedy akcia prebieha? Bližšie informácie nájdete nižšie v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-lumea-ipl-bri977-nastavce.jpg

IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900 (RECENZIA)

Tentokrát sme pre vás v domácej recenzii na vlastnej koži otestovali IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900, ktorý je možné využiť na epiláciu chĺpkov celého tela vrátane tváre. Zaujíma vás, ako sa s ním pracuje a aký výsledný dojem na nás urobil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Banner pro Alzu 900x450 CZ s CTA 12-22.jpg

Napíšte recenziu na zakúpený produkt Philips a získajte zľavový kód na ďalší nákup

Nechajte sa odmeniť za zdieľanie svojich skúseností so zakúpeným produktom osobnej starostlivosti Philips. Máme pre vás nachystaný voucher na ďalší nákup na Alza.sk. Pri zakúpenom produkte Philips stačí zanechať hodnotenie formou hviezdičiek a textu. Aké sú podmienky na získanie zľavového kódu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-akce-na-motor.jpg

Vybrané vreckové, bezvreckové a tyčové Philips vysávače s predĺženou zárukou 5 rokov na motor

Stojíte práve pred výberom nového vysávača? V tom prípade zamerajte svoju pozornosť na vreckové, bezvreckové alebo tyčové vysávače Philips, ktoré majú okrem všeobecne uznávanej kvality ešte jeden tromf v rukáve. Ide o predĺženú záruku 5 rokov na motor. Ako záruku získate? A na ktoré vysávače sa akcia vzťahuje? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-oled-soundbar-cashback-2022.jpg

Kúpte TV Philips spoločne so soundbarom a získajte 200 €

Pri súčasnej kúpe vybraného TV Philips a vybraného soundbaru môžete získať 200 € späť. Nákup je potrebné vykonať od 1. 11. do 31. 12. 2022, a následne sa do 10 dní zaregistrovať na stránkach výrobcu. Podrobnosti pre vás máme v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-tv-soundbar-voucher-img.jpg

Získajte zľavu na nový soundbar! Stačí kúpiť akýkoľvek Philips TV s funkciou Ambilight

Od 1. 9. do 31. 10. 2022 môžete využiť akciu, počas ktorej získate pri nákupe Philips TV zľavový voucher na nákup soundbaru. Viac sa dozviete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-tv-letni-cashback-img.jpg

Cashback: kúpte televízor Philips a získajte až 400 €

Aktuálne máte možnosť získať až 400 € späť pri nákupe LED televízora Philips. Akcia sa týka modelov s uhlopriečou 65" a viac. Stačí využiť letný cashback, ktorý platí od 1. 8. do 30. 9. 2022 alebo do ukončenia akcie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-kavovar.jpg

Začnite deň s novou Philips Eco Conscious Edition

Vykročte v ústrety ekologickejšej budúcnosti s udržateľnou raňajkovou súpravou Philips! Objavte prvú kolekciu kuchynských spotrebičov na svete zo 100 % bioplastov*, ktoré boli vyrobené inovatívnou prelomovou metódou z použitého kuchynského oleja. Rýchlovarná kanvica, hriankovač aj kávovar na prekvapkávanú kávu majú dostatočný výkon na rýchlu a jednoduchú prípravu raňajok presne podľa vašich predstáv a sú vybavené špeciálnymi energeticky úspornými funkciami pre ešte väčšiu ohľaduplnosť k prírode a planéte.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/banner-philips.jpg

Čističky vzduchu Philips so zárukou vrátenia peňazí 45 dní

Čističky vzduchu Philips si teraz môžete úplne nezáväzne otestovať v špeciálnej akcii s garanciou na vrátenie peňazí až 45 dní. Stačí si len vybrať niektorý z ponúkaných modelov v období od 21. 3. 2022 do 31. 12. 2023 a vykonať riadnu registráciu. Prinášame bližšie podrobnosti o celej akcii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-cashback-jaro-2022-nahled.jpg

Philips cashback: získajte 150 € na vybranú kombináciu televízora a soundbaru

K Philips TV The One tiež nový soundbar – a teraz navyše s možnosťou ušetriť 150 €. Stačí, ak si obe zariadenia zaobstaráte naraz a v rámci práve prebiehajúcej cashback akcie. Ako na to, poradíme v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Saeco_Stellar_06.jpg

Automatický kávovar Philips Saeco GranAroma SM6585/00 (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás podrobnú recenziu plne automatického kávovaru Philips Saeco GranAroma SM6585/00, ktorý disponuje širokou ponukou klasických káv aj mliečnych kávových špecialít. Kávovar sme testovali v priebehu 14 dní, počas ktorých sme ochutnali všetky ponúkané nápoje, vyskúšali jeho funkcie vrátane nastavenia používateľských profilov, otestovali spôsob ovládania aj jednoduchosť jeho údržby.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips-8000-Series-Aqua-3v1-nahled.jpeg

Bezdrôtový vysávač Philips 8000 Series Aqua 3v1 XC8349/01 (RECENZIA)

Plánujete si v blízkej dobe zaobstarať nový tyčový vysávač? Potom by vašej pozornosti nemala uniknúť recenzia bezdrôtového vysávača Philips 8000 Series Aqua Plus 3v1 XC8349/01. Zvládne vysávať aj umývať naraz a láka dvojitou sacou silou a bohatým príslušenstvom pre komplexné upratovanie. Zaujíma vás, ako dopadlo testovanie vysávača v domácnosti? Ako si poradil s rôznymi povrchmi alebo domácim miláčikom? Prečítajte si v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-akce-podzim-2021-nahled.jpg

K vybraným televízorom Philips získate zadarmo soundbar alebo WiFi reproduktor

Nová OLED televize Philips vám přinese pohlcující zážitky. A ty budou ještě o kus větší, doprovodíte-li je i patřičně působivým zvukem – např. pomocí soundbaru nebo WiFi reproduktoru. Pokud si navíc kombinaci jednoho z vybraných televizorů a soundbaru, resp. WiFi reproduktoru stihnete pořídit do Vánoc, audio zařízení získáte zdarma. Jak na to? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-one-blade-pro-recenze-test.jpg

Philips OneBlade Pro (RECENZIA)

Ak sú dámy z nejakého pánskeho zostrihu fúzov nadšené, je to bezkonkurenčne strnisko. Na jeho dokonalé vytvorenie budete potrebovať zastrihávač fúzov Philips OneBlade Pro QP6650/61. Vyskúšali sme všetky jeho funkcie na vlastnej koži. Ako to dopadlo?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-fidelio-l3.png

Philips Fidelio L3: Zvuk božský... ale tá cena! (RECENZIA)

Slúchadlá Philips sme tu ešte nemali – aké sú? Ako hrajú – a stoja za tie peniaze? To nám v dnešnej recenzii vysvetlí Radovan! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips horkovzdusna friteza.jpg

Rýchlo, zdravo a chutne. Prečo každý zamestnaný rodič súrne potrebuje Philips Airfryer?

Multifunkčná fritéza Philips Airfryer XXL Smart Sensing je špičkový výrobok v oblasti teplovzdušných fritéz, ktoré sa stali hitom poslednej doby. Ponúka zdravú a rýchlu prípravu jedál, ktoré navyše vynikajú svojou delikátnou chuťou a dokonalým prepečením. Objavte jej inovatívne funkcie a vstúpte do sveta moderného varenia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sluchatka-philips-nahled.jpg

Philips predstavuje troje nové slúchadlá. Sú vhodné na všetky príležitosti

Odolné, s výborným zvukom a pohodlné. Tak by sa dala v stručnosti charakterizovať trojica nových slúchadiel od spoločnosti Philips. Nájdeme medzi nimi klasické športové štuple, pohodlné náhlavné slúchadlá aj model využívajúci moderné technológie prenosu zvuku, tzv. Bone Conducting.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-soudbar-akce-2021-nahled.jpg

Philips cashback: kúpte si TV a ušetrite 50 % z ceny audio zariadenia

Zvažujete obstaranie nového inteligentného televízora? Potom v takom prípade nezabudnite ešte na jednu vec – poriadne ozvučenie. Zvuk je totiž kľúčový, aby ste si vychutnali svoje obľúbené filmy a seriály. A kombinácia televízorov Philips Performance Series a soundbarov či WiFi reproduktorov od rovnakej značky vám ponúkne špičkovú kvalitu obrazu a zvuku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prazdne-bombicky-sodastream-limo-bar-philips.jpg

Sodastream, LIMO BAR a Philips — Ako na výmenu bombičky vo výrobníku sódy

Máte nový výrobník sódy a dochádza vám v bombičke náplň? Čo teraz s tým, kúpiť novú alebo vymeniť? Vymeniť! Nie je to nič zložité. Stačí si zakúpiť bombičku na výmenu a zastaviť sa na predajni Alza. V našom článku nájdete presný postup na výmenu bombičiek hneď pri 3 značkách výrobníkov sódy (Sodastream, LIMO BAR, Aquashield Philips). Pridávame aj návod na výmenu bombičky v samotnom výrobníku sódy. Tak nečakajte, kým vám dôjdu bublinky, a pustite sa do čítania.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií