AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-rpg-hry-top-25-nahled.jpg

Najlepšie RPG na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Chcete si zahrať RPG zo starej školy? Alebo máte radšej modernejšie a akčnejšie poňatie tohto žánru? V tomto zozname nájdete oba varianty a možno aj nejakú perlu, o ktorú ste doteraz nezavadili. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cestiny-do-her-gta-fallout-mass-effect-nahled-2020-compr.jpg

Češtiny do hier (ŠPECIÁL): Najpopulárnejšie herné preklady

Češtiny do hier sú u nás veľmi vďačnou témou, a platí to najmä o neoficiálnych prekladoch, ktoré vznikajú vďaka občas doslova heroickej snahe hernej komunity. Rozsiahle, ukecané akčné adventúry, RPG alebo stratégie si chceme užiť ak už nie v slovenskom, tak českom jazyku aj v prípadoch, keď sa vydavatelia hier z najrôznejších dôvodov rozhodnú oficiálnu českú lokalizáciu vypustiť. Nasledujúce riadky vám predstavia sedmičku z najväčších či najpopulárnejších komunitných prekladov, ktoré vznikli v posledných niekoľkých rokoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/rozhovor- pillars-of-eternity-II-josh-sawyer-small.jpg

Rozhovor s Joshom Sawyerom z Obsidian Entertainment nielen o Pillars of Eternity II: Deadfire

V recenzii sme Pillars of Eternity 2: Deadfire vychválili (oprávnene, samozrejme) takmer až do nebies a nebáli sme sa ho pasovať na kandidáta pre najlepšiu RPG tohto roka. Rozhodli sme sa preto kontaktovať tvorcov zo štúdia Obsidian Entertainment, ktorí nám ústami legendárneho herného vývojára Josha Sawyera odpovedali na niekoľko zaujímavých otázok nielen o ich poslednom projekte. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pillars-of-eternity-2-deadfire-dojmy-cover-nahled.jpg

Pillars of Eternity II: Deadfire (RECENZIA) – po stopách boha

Slávne vývojárske štúdio Obsidian Entertainment sa k nám tento mesiac vracia s pokračovaním RPG Pillars of Eternity, v ktorom opustíte súš a vydáte sa na výpravu po súostroví Deadfire. Pillars of Eternity 2: Deadfire ponúka rozsiahly svet, lietajúce monštrá a výborné dialógy. Ako sa nám táto kombinácia páčila, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií