Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/playstation-plus-og-logo.png

PlayStation Plus Hry mesiaca: marcové hry zadarmo

Od 5. marca budú môcť majitelia predplatného PS Plus zasadnúť do monopostov F1, stať sa majstrami kung-fu a vyriešiť záhadu zmiznutých detí. Do PlayStation Plus navyše mieri rozšírenie pre obľúbenú space-operu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-slim-design-obe-verze-nahled.jpg

PlayStation 5 Slim – Všetko, čo vieme

Sony v polovici októbra 2023 oficiálne oznámilo dlho špekulovaný Slim model, ktorý koncom roka v obchodoch postupne nahradí pôvodnú verziu konzoly PlayStation 5. PS5 Slim je menší, ľahší, má upravený dizajn a väčší 1 TB SSD disk. Digitálnu verziu navyše bude po novom možné rozšíriť o blu-ray mechaniku. Všetko, čo o PlayStation 5 Slim potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-plus-april-catalogue-nahled.jpg

PlayStation Plus Katalóg hier (NOVINKY): Dave the Diver, Tales of Kenzera: Zau, The Crew 2 a ďalšie

Čerstvá várka titulov pre predplatiteľov PlayStation Plus vo variantoch Extra a Premium sa blíži. V apríli nás čaká pixelovaté potápačské dobrodružstvo, ktoré pobláznilo herný svet, v metroidvania adventúre sa pokúsime ovládnuť silu mesiaca a slnka a v tých najnadupanejších žihadlách zdoláme celú Ameriku. Okrem dvoch budú všetky tituly k dispozícii od 16. apríla. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-logo-black.jpg

PlayStation 5 Pro – Všetko, čo vieme o výkonnejšej verzii PS5 (ŠPEKULÁCIA)

Technologický vývoj je neúprosný, a hoci len nedávno Sony vydalo PlayStation 5 Slim (alebo možno práve preto), mnoho hráčov netrpezlivo očakáva novšie a výkonnejšie PlayStation 5 Pro. Medzigeneračný upgrade sa totiž výrobcom konzol vypláca, a hoci zatiaľ PS5 Pro oficiálne nie je oznámené, máme už k dispozícii množstvo vierohodných špekulácií o výkone, dátume vydania alebo nových technológiách. Všetko, čo o PlayStation 5 Pro zatiaľ vieme, zistíte v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-uvodni-obrazek-nahled.jpg

PlayStation 5: recenzia, updaty, novinky

PlayStation 5 zaznamenalo najlepší štart v histórii herných konzol a zabodovalo ako u hráčov, tak aj v recenziách. Do sveta hier prinieslo rad noviniek aj osvedčených receptov a my sme v tomto článku zhromaždili všetko, čo o PlayStation 5 potrebujete vedieť. Koľko stojí, aké hry si na novej konzole od Sony zahráte, ako veľmi je v skutočnosti PS5 výkonné, ako je to s podporou hier z PlayStation 4 alebo prečo je nový ovládač DualSense taký pokrok – to a oveľa viac zistíte v tomto pravidelne aktualizovanom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/PS5.jpg

Dostupnosť PlayStation 5 (AKTUALIZOVANÉ)

Zohnať PlayStation 5 je mnoho mesiacov po jeho oficiálnom vydaní ohromný problém. Aký je vlastne odporúčaný postup na jeho kúpu na Alza.sk? Je lepšie urobiť predobjednávku, alebo čakať, až bude skladom? Všetko sa dozviete z nášho článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uncharted-legacy-of-thieves-collection-nahled.jpg

Uncharted: Legacy of Thieves Collection (RECENZIA PS5) – Tento poklad si vás uloví

Uncharted: Legacy of Thieves Collection obsahuje remastery single-playerovej kampane Uncharted 4: A Thief's End a samostatného rozšírenia Uncharted: Lost Legacy. Ako sa nám páčili tieto populárne akčné adventúry od štúdia Naughty Dog po vylepšení pre systém PS5? Zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/m2-ps5.jpg

Ako vybrať rozširujúce SSD pre PlayStation 5?

Veľkosť hier sa dramaticky navyšuje, preto sa skôr či neskôr dostane k slovu rozšírenie kapacity vašej konzoly PlayStationu 5. Aký disk vo vyhotovení M.2 odporúčame?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/navod-elektronicke-licence-hry-big.jpg

Návod na uplatnenie elektronických licencií – hry

Kúpili ste si v Alze hru vo forme elektronickej licencie a neviete, čo s ňou? Pokiaľ potrebujete poradiť s aktiváciou zakúpených elektronických kľúčov, ste na správnej adrese. Dozviete sa, ako uplatniť herné licencie na digitálnych distribučných službách EA app, Steam, Ubisoft Connect (Uplay), Rockstar Games Launcher, Epic Games Launcher, GOG, Battle.net, MS Store, PS Store a Xbox Store a tiež ako a kde uplatniť predplatné Xbox Game Pass. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-vr-pro-playstation-5-oznameni-nahled.jpg

Nová generácia PlayStation VR je oficiálne vo vývoji, hneď tak ale nevyjde (NOVINKA)

Sony nás v posledných dňoch zásobuje novinkami, z ktorých niektoré potešia (Ratchet & Clank: Rift Apart vyjde 11. júna), zatiaľ čo iné už tak veľmi radostné nie sú (Gran Turismo 7 odložené na rok 2022). Do tej prvej škatuľky však pasuje aj najnovšie oznámenie, ktoré Sony odhalilo na svojom PlayStation blogu. Nástupca populárneho headsetu PlayStation VR je skutočne vo vývoji a predstaví okrem iného úplne nové ovládače vychádzajúce z DualSense gamepadu. Bude headset konečne bezdrôtový? A kedy sa ho dočkáme? Viac sa dozviete v dnešnej novinke. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation5_2.jpg

Sony PlayStation 5! Aká je nová generácia populárnej hernej konzoly? (RECENZIA)

Nová generácia konzol je konečne tu a medzi najočakávanejšie a najvypredanejšie konzoly patrí Sony PlayStation 5. Aká je nová generácia tejto konzoly a aké zmeny prináša? Na to sa pozrieme v dnešnej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation5.jpg

Sony PlayStation 5 je tu! Unboxing a naše prvé dojmy! (PRVÉ DOJMY)

A je to tu! Dostali sme zapožičanú konzolu Sony PlayStation 5, ktorá vyzerá božsky... a tiež úplne vypredane, aspoň zatiaľ. Napriek tomu sme nemohli odolať, rozbaliť si, ohmatať a pripojiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-logo-black-white-nahled_21.jpg

PlayStation 4 podľa Sony vstupuje do finálnej fázy životného cyklu

Hoci sa o nástupcovi PlayStation 4 zatiaľ ešte oficiálne nehovorí, je isté, že na PlayStation 5 od Sony sa už usilovne pracuje. Zatiaľ sa javí ako reálny dátum vydania koniec roka 2019, pričom by sa mala cena konzoly pohybovať opäť tesne pod 440 eur. V článku nájdete tiež predpokladanú hardvérovú špecifikáciu, vďaka ktorej by PlayStation 5 mohol podporovať spätnú kompatibilitu hier a tiež novú generáciu PS VR. Všetky informácie sú však zatiaľ skôr vo forme odhadov alebo neoveriteľných správ z neoficiálnych zdrojov a je nutné ich brať s rezervou. Sony však špekulácie nepriamo potvrdzuje oznámením, že PS4 vstupuje do finálnej fázy svojho životného cyklu, viac v našom update. Článok priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-logo-black-white-nahled_20.jpg

Herná konzola PlayStation 5 aj nový Xbox budú mať vlastnú „tajnú prísadu“

Zatiaľ čo konkurencia už prácu na novom Xboxe potvrdila, oficiálne kanály Sony stále mlčí. Nie však ďalšie zdroje z herného priemyslu. CEO spoločnosti AMD prezradila, že obe konkurenčné konzoly budú mať svoju vlastnú tajnú prísadu a my môžeme len špekulovať, o čo pôjde. Oznámenie nového PlayStation 5 je potom určite na spadnutie, samotné Sony totiž nedávno oznámilo, že ich konzola už vstupuje do záverečnej časti svojho životného cyklu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-logo-black-white-nahled_19.jpg

CEO spoločnosti Sony nepriamo potvrdil prácu na PlayStation 5

Na oficiálne oznámenie v štýle „pracujeme na PlayStation 5“ si budeme musieť ešte počkať, CEO spoločnosti Sony Kenichiro Yoshida však prácu na novej konzole jasne potvrdil. Čo všetko prezradil a čo by to mohlo znamenať, zistíte v našom poslednom updatu, v ktorom sa venujeme tiež novému patentu Sony pre rýchlejšie reamstering starších hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-logo-black-white-nahled_18.jpg

Špekulácia: hracia konzola PlayStation 5 už koncom roka 2019

Kým na oficiálne oznámenie PlayStation 5 stále čakáme, samotné Sony nám hodilo pekne šťavnatú návnadu. Pre svoju novú (v správe bohužiaľ bližšie nešpecifikovanú) konzolu spoločnosť hľadá produktového manažéra, z čoho chytrí analytici odvodili, že ide o nový PlayStation 5 a dočkať by sme sa ho mohli už na konci budúceho roka. Dôvody a tvrdenia si môžete prečítať v poslednom updatu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-logo-black-white-nahled_17.jpg

Sony si patentovalo dotykový displej na ovládači

Nedávno sme vás informovali o novom patente Sony týkajúcom sa spätnej kompatibility. Že môžu byť nové patenty zaujímavým zdrojom informácií, sa potvrdzuje aj v ďalšom prípade. Novo patentovanou technológiou je totiž aj dotykový displej pre ovládač Dualshock. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-logo-black-white-nahled_16.jpg

PlayStation nebude na E3 2019. Chce Sony odhaliť PS5 už začiatkom roka 2019?

Okolo PlayStation sa toho v posledných dňoch udialo naozaj veľa. Sony ohlásilo po dlhých 24 rokoch svoju absenciu na výstave E3 a zároveň zrušilo ďalšie svoje akcie. Okrem toho sa potom špekuluje o možných dátumoch vydania pripravovaných exkluzivít a najmä potom oznámenia nového PlayStation. Všetky čerstvé informácie sme zhromaždili a riadne zanalyzovali v poslednej novinke, v ktorej sme sa pokúsili rozkľúčovať, kedy by sme sa PlayStation 5 mohli dočkať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-5-logo-black-white-nahled_15.jpg

Herná konzola PlayStation 5 sa už testuje, aký má výkon?

Novú konzolu od Sony ešte nemáme ani oficiálne oznámenú a už sú tu špekulácie o jej výkone a tiež cene. Na verejnosť totiž uniklo kódové označenie údajne testovanej next-gen konzoly od Sony, ktoré skúsení overclockeri podrobili analýze. Aký by mal mať PlayStation 5 hardvér a koľko by mal stáť sa dozviete v aktuálnej novinke. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií