Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-playstation-vr2-hry-top-nahled.jpg

Najlepšie hry na PlayStation VR2: TOP 15

Nová virtuálna realita od Sony odštartovala vo februári 2023 s viac ako 30 hrami, medzi ktorými nájdete ako úplné novinky, tak aj vylepšené verzie už vydaných titulov. Ako to už ale býva, oddeliť zrno od pliev najmä v prostredí VR hier nemusí byť jednoduché, a práve tu prichádzame na scénu my. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete 15 najlepších hier pre PlayStation VR2 všetkých možných žánrov, ktorých obstaraním neurobíte chybu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ps-vr2-headset-design-nahled.jpg

PlayStation VR2 – Všetko, čo vieme

Headset PlayStation VR2 nadväzuje na svojho úspešného predchodcu a na PlayStation 5 prináša najmodernejšie technológie virtuálnej reality. Prilbu s 4K HDR OLED displejmi a radom ďalších technológií, ako je sledovanie pohybu očí alebo haptická odozva, sprevádzajú nové Sense ovládače a pochopiteľne aj rad hier. Všetko, čo o PlayStation VR2 potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-vr2-headset-recenze-design-nahled.jpg

PlayStation VR2 (RECENZIA) – VR hranie na PlayStation už nikdy nebude ako predtým

Zatiaľ čo majitelia stolných počítačov majú na výber z pestrej škály VR headsetov, na konzolách roky kraľovalo staručké PlayStation VR. Tomu je ale koniec, 22. februára vydané PlayStation VR2 prináša na PlayStation 5 virtuálnu realitu aktuálnych štandardov, vylepšenú o technológie, ako je haptická odozva alebo adaptívne triggery. Ako sa nám PS VR2 páči a predovšetkým, ako sa na ňom hrá, zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-vr-pro-playstation-5-oznameni-nahled.jpg

Nová generácia PlayStation VR je oficiálne vo vývoji, hneď tak ale nevyjde (NOVINKA)

Sony nás v posledných dňoch zásobuje novinkami, z ktorých niektoré potešia (Ratchet & Clank: Rift Apart vyjde 11. júna), zatiaľ čo iné už tak veľmi radostné nie sú (Gran Turismo 7 odložené na rok 2022). Do tej prvej škatuľky však pasuje aj najnovšie oznámenie, ktoré Sony odhalilo na svojom PlayStation blogu. Nástupca populárneho headsetu PlayStation VR je skutočne vo vývoji a predstaví okrem iného úplne nové ovládače vychádzajúce z DualSense gamepadu. Bude headset konečne bezdrôtový? A kedy sa ho dočkáme? Viac sa dozviete v dnešnej novinke. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií