PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/uvodni-ahava-maska-3.jpg

Vyskúšali sme pre vás: maska ​​na tvár AHAVA Mineral Mud

O blahodárnych účinkoch bahna z Mŕtveho mora sa hovorí v superlatívoch. Vzhľadom na to, že jeho účinky sa hojne využívajú od čias Kleopatry až po súčasnosť, určite na tom niečo bude. Ja som vyskúšala pleťovú masku z bahna z Mŕtveho mora od izraelskej značky AHAVA. Táto rozjasňujúca a hydratačná maska je určená na všetky typy pleti. Ja mám pokožku citlivú so sklonom k vysúšaniu, lokálne až s atopickým ekzémom. Maska by ju mala vyživiť potrebnými minerálmi, hydratovať a prečistiť. Výsledkom by mala byť hydratovaná, upokojená a rozjasnená pleť. A ako som s ňou bola v praxi spokojná? Dozviete sa v mojej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledova-garnier.jpg

Vyskúšali sme pre vás: pleťová maska ​​GARNIER Skin Naturals Pure Active 3 v 1

Čierne bodky trápia veľkú väčšinu ľudí, ktorých poznám. Je to večný boj, zvlášť ak máte problematickú a mastnú pleť, musíte siahnuť po správnom čistiacom pleťovom prípravku. Mňa zaujala pleťová maska GARNIER Skin Naturals Pure Active 3 v 1, ktorú môžem použiť nielen ako masku, ale aj ako čistiaci gél alebo peeling. V mojej recenzii sa dozviete, ako si táto pleťová maska poradila s čiernymi bodkami po 2 týždňoch pravidelného používania. Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií