Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_pece_o_plet_1.jpg

Starostlivosť o pleť od A do Z

Starostlivosť o pleť je základom pre krásnu a zdravú pokožku, ktorú nebudú trápiť žiadne problémy. Poradíme vám, na čo určite nezabudnúť, vrátane tipov a trikov.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nivea-denni-krem-proti-vraskam-q10-plus-c-recenze-nahled.JPG

Vyskúšali sme pre vás: Nivea energizujúci denný krém proti vráskam Q10 plus C

V dnešnej recenzii sa zameriame na energizujúci denný krém Nivea proti vráskam Q10 plus C. Pleť tváre je veľmi citlivá a je potrebné ju rozmaznávať v každom veku, zaujímalo nás preto, ako dokáže rozmaznávať práve Nivea. Ako sa Denise páčila konzistencia a vôňa tohto krému? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pletovykrem.jpg

Ako vybrať pleťový krém

Pleťový krém je neodmysliteľnou súčasťou pravidelnej starostlivosti o pleť. Vhodne zvolený prípravok vám môže pomôcť dosiahnuť dokonalú a bezchybnú pleť. Aby bola vaša pleť dôkladne hydratovaná a viditeľne zdravá, je nutné používať zodpovedajúci krém. V našom sprievodcovi vám poradíme s výberom ideálneho pleťového krému, ktorý bude zodpovedať vašim požiadavkám aj konkrétnemu typu pleti.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií