Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/poco-c65-recenze-nahled.png

Poco C65 (RECENZIA): Stojí pár eur a nemožno od neho čakať zázraky, svoje pozitíva však má

V kategórii tých najlacnejších smartfónov si Poco už vydobylo svoje meno. Novým modelom C65 si ho chce iba potvrdiť. Za tak málo peňazí nie je výbava vôbec zlá. Ako sa ale novému telefónu Poco C65 darilo v recenzii? Všetky naše poznatky prinášame v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-pro-5g-uvod-10-nahled.png

Poco X6 Pre 5G (RECENZIA): Skvelý telefón strednej triedy, ktorý konkuruje aj vlajkovým lodiam

Spoločnosť Poco je úzko prepojená s Xiaomi a v ich mobilných telefónoch to je cítiť. Či je to dobre, alebo zle, sa dozviete v recenzii Poco X6 Pro 5G. V rámci testu sme si vyskúšali aj HyperOS alebo fotoaparát, ktorý v nás zanechal tak trochu zmiešané pocity. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m6-pro-24.jpg

Poco M6 Pro (PREVIEW): Za 200 € pekný displej, 64 Mpx fotoaparát aj rýchle nabíjanie

Poco M6 Pro je najnovší počin značky, ktorá mieri na menej náročných používateľov. Za zhruba 200 € chce lákať na AMOLED displej, 64 Mpx fotoaparát a 67 W rýchlonabíjanie. Čo ďalšia výbava? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-m6-akcni-ceny-nahled.jpg

Nové smartfóny POCO X6 5G, X6 Pro 5G a M6 Pro teraz za akciové ceny

Nové modely Poco M6 Pro, Poco X6 5G a Poco X6 Pro 5G sú smartfóny pre každého. Ponúknu solídnu výbavu v kombinácii s nízkou cenou. Teraz môžete navyše novinky získať za akciovú cenu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-c65-uvod-3.jpg

POCO C65 má bohatú výbavu s nízko nastavenou cenou

Vo svojej triede veľmi lákavo vybavený mobilný telefón POCO C65 ohromí nízko nastavenou cenou. Tá je navyše v obmedzenom čase ešte nižšia. Máte tak ideálnu príležitosť zaobstarať si tento smartfón v 3 farebných vyhotoveniach a 2 pamäťových variantoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5-pro-5g-nahled.jpg

Poco X5 Pro 5G (RECENZIA): Solídny telefón, ktorý ale ničím neprekvapí

Poco X5 Pro 5G zaujme už na prvý pohľad svojím dizajnom a na ten druhý sľubuje pomerne vyladenú kolekciu parametrov za rozumnú cenu. Mobilný telefón je klasická stredná trieda každým kúskom tela. Ako sa ale používa v praxi? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-5-telefonu-pomer-cena-vykon-nahled.jpg

5 najlepších telefónov v pomere ceny a výkonu

Podrobnejšie sme sa pozreli na päticu mobilných telefónov s najlepším pomerom ceny a výkonu. Náš výber ide naprieč cenami, výrobcami a výbavou. Isté ale je, že sa vo všetkých piatich prípadoch ide o špičkové telefóny, ktoré dokonca v niektorých ohľadoch konkurujú aj vlajkovým lodiam – len tá cena je miestami až prekvapivá.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-f5-f5-pro-nahled.jpg

Poco F5 a F5 Pro (PREVIEW): svieže novinky so skvelými parametrami

Novinky Poco F5 a F5 Pro boli oficiálne predstavené a mieria aj na slovenský trh. Telefóny lákajú na kombináciu skvelého výkonu a priaznivej ceny. My sme sa na ne pozreli zblízka. Čo všetko ponúknu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x5b-nahled.jpg

Poco X5 a Poco X5 Pro (PREVIEW): Zamiešajú kartami v strednej triede?

Nové modely Poco X5 a Poco X5 Pro sú telefóny, ktorými chce značka Poco poriadne prevetrať strednú triedu. Podarí sa jej to? Čo všetko nové telefóny vedia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m5-m5s-nahled.jpg

Poco M5s (RECENZIA): pekný a solídny telefón za menej ako 250 eur

Máte pred sebou recenziu Poco M5s. Ide o vybavenejšiu z dvojice, ktorú výrobca predstavil nedávno. Ako si tento telefón nižšej strednej triedy v teste viedol? Pozreli sme sa na výkon, fotoaparát, výdrž, ale aj ďalšie oblasti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m4-pro-nahled.jpg

Poco M4 Pro (PREVIEW): pokrok v displeji a kvalitnejší fotoaparát

Stredná trieda si získava popularitu, pretože už dávno netreba robiť množstvo ústupkov. Čo zdokonalilo Poco v novom modeli M4? Pár noviniek by sa našlo.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-poco-x4-pro-5g-nahled.jpg

POCO X4 Pro 5G je skvelý v pomere ceny a výkonu, musel ale pristúpiť na kompromisy

POCO X4 Pro 5G je dlho očakávaným nástupcom telefónu POCO X3 Pro. V časovej línii značky nejde o priame vylepšenie, ale skôr o zameranie pozornosti na kvalitnejší fotoaparát a vylepšený displej. Čo všetko novinka ponúkne a kedy sa jej dočkáme aj u nás?  Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií