PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/eco-pracka.jpg

Perte šetrne! Energeticky úsporné Eco práčky a práčky so sušičkou sú správnou voľbou

Je pre vás úspora energie prioritou pri výbere domácich spotrebičov? Potom vám predstavujeme eco práčky aj práčky so sušičkou, ktoré spotrebúvajú o 10, 15, alebo dokonca až o 20 % menej energie ako modely s najvyššou energetickou triedou A. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lanudry-festival-cz-nahled.jpg

Zapojte sa do súťaže s pracími a čistiacimi prostriedkami a vyhrajte novú práčku so sušičkou značky Beko

Zakúpte v období od 1. 10. do 31. 10. 2021 výrobky značiek Woolite, Vanish, Lanza, Calgon, Lysol alebo Lovela Baby v minimálnej hodnote 9,9 € a súťažte o práčku so sušičkou Beko. Neváhajte a skúste svoje šťastie. Ako súťaž prebieha a ako ľahko sa do nej zapojíte?  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sety-pracka-susicka.jpg

Ako vybrať práčku so sušičkou

Práčka a sušička ako dva jednotlivé spotrebiče vyžadujú väčší priestor. Preto ak chcete zachovať vzdušnosť svojho interiéru, ponúka sa ideálne riešenie v podobe kombinácie práčky a sušičky v jednom. Poradíme vám, na ktoré parametre sa pri ich výbere zamerať, aké špeciálne funkcie práčky so sušičkou ponúkajú a na základe čoho si vybrať presne takú, akú potrebujete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/susicka-pradla-03-nahled.jpg

Najčastejšie poruchy sušičky prádla a ako ich riešiť

Sušička bielizne, rovnako ako každý iný domáci spotrebič, sa niekedy môže začať správať zvláštne. Čo robiť, keď sušička odmieta spolupracovať? Kde hľadať najčastejšie príčiny problémov a kedy si zavolať na pomoc odborníka? Odpovede nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/haier lifestyle_1.jpg

Štýlové a nadčasové domáce spotrebiče Haier

Spoločnosť Haier sa zaoberá výrobou domácich spotrebičov tej najvyššej kvality, ktoré disponujú najmodernejšími technológiami a inovatívnymi funkciami s cieľom zjednodušiť a zlepšiť kvalitu vášho života. V jej ponuke nájdete širokú škálu produktov pre domácnosť, ako sú chladničky, mrazničky, vinotéky alebo práčky či sušičky. Vyskúšajte a spoznajte, prečo sa spotrebiče Haier stali jednotkou na celosvetovom trhu a sú pravidelne oceňované u nás aj v zahraničí.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií