Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-vybrat-grafickou-kartu.jpg

Ako vybrať grafickú kartu

Výber grafickej karty do počítača nie je jednoduchá záležitosť. Ako výkonnú GPU vybrať? Aký zvoliť zdroj či procesor? A ako sa zorientovať v pojmoch ako hlučnosť, chladenie či spotreba karty? Presne na tieto a iné otázky tu nájdete odpoveď. Pri pohľade na nemalé ceny (nielen) herných grafických kariet je jasné, že spraviť chybu pri výbere sa nevypláca!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/palit-gtx-1080-gamerock-pe-8gb-recenze-2.jpg

Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition (Recenzia a testy)

V ponuke grafických kariet spoločnosti Palit môžete nájsť len modely založené na čipových súpravách spoločnosti NVIDIA. Jedným takým zaujímavým kúskom je Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition 8 GB, ktorá na pomery GeForce GTX 1080 ponúka nielen neštandardne vysoké takty, ale aj masívny chladič, ktorý sa musí s vysokými taktmi vysporiadať. Ako obstála GPU v testoch? Zistíte v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1050-2gt-lp-recenze-2.jpg

MSI GTX 1050 2GT LP (Recenzia a testy)

Nízkoprofilové skrine sú malé, nenápadné, a zmestia sa dokonca aj tam, kam počítač klasických rozmerov budete umiestňovať len ťažko. Problémom je však sortiment rozmerovo vhodných komponentov, najmä grafických kariet. Jednou takou grafickou kartou, ktorá je priamo predurčená na montáž do nízkoprofilových skríň, je MSI GeForce GTX 1050 2GT LP (Low Profile). V našej recenzii zistíte, ako obstála v testoch. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1060-3gt-oc-recenze-2.jpg

MSI GTX 1060 3GT OC (Recenzia a testy)

Grafická karta MSI GTX 1060 3GT OC patrí síce medzi tie menej výkonné, zato však lacnejšie varianty GeForce GTX 1060, ktoré sú postavené okolo mierne „orezaného“ grafického čipu GP106 a disponujú grafickými pamäťami s kapacitou iba 3 GB. Ako sa tomuto odľahčenému variantu GeForce GTX 1060 darí v testoch a benchmarkoch? To si ukážeme práve v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/gainward-gtx-1070-phoenix-glh-recenze-2.jpg

Gainward GTX 1070 Phoenix GLH (Recenzia a testy)

Ak by sa dal výkon grafických kariet hodnotiť podľa ich veľkosti, grafická karta Gainward GTX 1070 Phoenix GLH by bola jednou z najvýkonnejších GPU na trhu. Spoločnosť Gainward na veľkosti použitého systému chladenia nijako nešetrila, čo by malo mať pozitívny vplyv na jeho účinnosť a, samozrejme, aj v lepších prevádzkových vlastnostiach. Či sa však táto snaha neminula účinkom, na to odpovieme v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1080-ti-gaming-x-11g-recenze-2.jpg

MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G (Recenzia a testy)

MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G je ultimátna grafická karta, ktorá však neponúka iba vysoký herný výkon, ale vďaka systému chladenia Twin Frozr VI aj skvelé prevádzkové vlastnosti. Testovali sme v hrách, ako napríklad Doom, Star Wars Battlefront či Witcher 3. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií