AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/jak-pouzivat-oleje-na-vlasy.jpg

Skvelé tipy a triky ako používať prírodné oleje na vlasy. Ktorý si obľúbite vy?

Prírodné oleje sú známe pre svoje blahodarné účinky na pleť a vlasy. Chcete si dopriať zábal či masku, ktoré vaše vlasy dostanú do skvelej formy? Prírodné oleje sú základnou ingredienciou účinných zábalov a masiek na vlasy, ktoré oslavujú úspech už niekoľko tisícročí. Prečítajte si, aký druh oleja je vhodný práve na váš typ vlasov a ako ho správne aplikovať, aby ste dosiahli maximálny účinok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kokosovy-olej-krasne-vlasy-nahled.jpg

Kokosový olej na vlasy ponúka mnoho blahodarných účinkov

Kokosový olej na vlasy je čisto prírodná cesta, pomocou ktorej docielite krásnych lesklých a zdravých vlasov. Možností, ako ošetriť vlasy kokosovým olejom je veľa, preto sme vybrali tie osvedčené a jednoduché, ktoré v pohode zvládnete u vás doma. Vytvorte si masku alebo zábal z kokosového oleja a doprajte svojim vlasom kvalitnú starostlivosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/omezeni-plastu.jpg

K obmedzeniu plastov v drogérii môže prispieť každý. Ako na to?

K ochrane alebo skôr záchrane našej planéty môže prispieť každý, stačí len zmeniť niektoré svoje stereotypné návyky a vydať sa zelenou cestou ekológie. Začať môžete už pri samotnom nákupe, pri ktorom si budete lepšie všímať obalové materiály aj celkové zloženie produktov, ktoré si bežne kupujete do domácnosti. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/semante-by-naturalis-recenze.jpg

Semante by Naturalis – kvalitná kozmetika pre citlivú pokožku

Semante by Naturalis je prírodná kozmetika, ktorá je určená pre jedincov s veľmi citlivou pleťou, ktorí neznesú konvenčné kozmetické prípravky. Prečítajte si, čo vám táto značka môže ponúknuť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahledovy-sampon-objem-natura-siberica.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón a kondicionér na väčší objem NATURA SIBERICA

Obchody a reklamy sú plné šampónov, ktoré vám sľubujú zázraky s vašimi vlasmi. Rad som ich vyskúšala, ale efekt bez vedľajších následkov v podobe rýchlo sa mastiacich vlasov má len máloktorý. Poslednou dobou sa mi čím ďalej tým častejšie osvedčuje prírodná kozmetika. Značku NATURA SIBERICA poznám z počutia svojho okolia a keďže to sú väčšinou veľmi kladné ohlasy, lákalo ma vyskúšať ich šampón a kondicionér na väčší objem z radu Copanhagen. Ako sa táto vlasová kozmetika osvedčila na mojich jemných vlasoch? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ziaja_receze_nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: kozmetika ZIAJA

Na značku ZIAJA som zatiaľ počula len samú chválu. A preto keď som premýšľala o novej kozmetike, ktorá bude nielen cenovo dostupná, ale aj ideálna pre moju pleť, išla som na isto. Vyskúšala som hneď niekoľko radov z oblasti starostlivosti o pleť i vlasy. Ako som bola s jednotlivými radmi spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/produkty-oncle-nahled.jpg

Testované mamičkami: prírodná starostlivosti o bábätko s prémiovou kozmetikou Onclé

Na trhu je veľké množstvo kozmetiky pre deti. A tak výber nie je jednoduchý. Na radu kamarátky som teda vyskúšala českú prírodnú kozmetiku Onclé, konkrétne čistiace obrúsky, olejček, umývacie mlieko a ochranný telový balzam. Ako sa mne a Jankovi kozmetika Onclé osvedčila? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/olej-rust-vlasu-natura-siberica-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: rakytníkový olej na rast vlasov Natura Siberica

Krásne vlasy sú korunkou krásy každej ženy. A aby sa aj moja hriva mohla pochváliť zdravými a hustými vlasmi, hľadala som olej, ktorý by stimuloval pokožku k ich rastu a zabránil predčasnému vypadávaniu vlasov. Objavila som rakytníkový olej na rast vlasov od značky Natura Siberica. Ako som s ním spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/natura-siberica-krem-na-ruce-nahled_1.jpg

Vyskúšali sme pre vás: rakytníkový krém na ruky Natura Siberica

Trápia ma suché ruky. Ale pretože pracujem v kancelárii, nemôžem si ich natierať žiadnymi mastnými krémami. Kamarátka mi odporučila ľahký rakytníkový krém na ruky od značky Natura Siberica. Ako sa mi osvedčil? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/uvodnibio.jpg

EKO, BIO a ďalšie skratky. Čo vlastne znamenajú?

Možno už ste niekde počuli, že by ste mali konzumovať BIO potraviny, používať prírodnú kozmetiku a domácnosť upratovať EKO prostriedkami. Neviete, čo si pod týmito pojmami predstaviť? Tak sa začítajte do nášho článku, kde sa to dozviete. Prečítať viac »
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií