AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/realna-kapacita-powerbanky-nahled.jpg

Aká je reálna kapacita power banky?

Asi ste si už niekedy všimli, že keď si kúpite power banku, jej udávaná a reálna kapacita sa znateľne líšia. Nejde o žiadny výrobný trik, ako by sa mohlo najskôr zdať. Power banky tak skrátka fungujú. Prečo a ako veľmi sa udávaná kapacita power banky líši od tej skutočnej? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obsah-baleni-iphone.jpg

iPhony majú štíhlejšie balenie. Aké vybrať slúchadlá a nabíjačku?

Nové iPhony v balení postrádajú slúchadlá a adaptér na nabíjanie. Ako toto vyriešiť a akú náhradu zvoliť? Možností je hneď niekoľko. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alzaguard-hero-tag-test.jpg

Inteligentný lokalizátor AlzaGuard Hero Tag vám pomôže nájsť stratenú peňaženku, kľúče či batoh

Nestraťte prehľad o svojich veciach dennej potreby, ako sú kľúče či peňaženka. Ak ich v množstve oblečenia nevidíte, ľahko si ich prezvoňte. To a mnoho ďalšieho umožňuje lokalizátor AlzaGuard Hero Tag. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/swissten-raptor-nahled.jpg

Odolné sklá Swissten Raptor ponúknu špičkovú ochranu aj jednoduchú inštaláciu

Odolné sklá Swissten Raptor sú perfektnou voľbou pre mobilné telefóny. Ponúknu im účinnú ochranu a ľahko sa inštalujú. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airtag-nahled.jpg

Apple AirTag (RECENZIA): malý gadget, ktorý ľahko nájde to, čo treba

Inteligentné lokátory sú zaujímavým doplnkom, ktorý je však všeobecne trochu utláčaný zábavnejšími technologickými gadgetmi. Apple si však uvedomuje praktickosť tohto doplnku, a preto sa rozhodol vytvoriť svoj vlastný. Ako funguje a čo všetko sľubuje Apple AirTag?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/epico-prislusenstvi.jpg

Príslušenstvo EPICO: Alebo všetko, čo váš iPhone môže potrebovať! (PREDSTAVENIE)

České prémiové príslušenstvo EPICO vám ponúkne obaly, nabíjačky, ochranné kryty, držiaky - všetko, čo potrebujete k mobilom aj k inteligentným hodinkám. Chcete kvalitu za rozumné peniaze? Pozrite sa na produkty EPICO! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drzaky-fixed.jpg

FIXED Icon sú držiaky na mobil do auta, ktoré si zamilujete

Premyslený držiak mobilného telefónu do auta môže chrániť životy. Neveríte? Veľa nehôd totiž spôsobia vodiči, ktorí idú s mobilným telefónom pri uchu. Používanie handsfree je výrazne bezpečnejšie. Držiaky FIXED Icon plnia aj tie najnáročnejšie požiadavky: Jednoducho sa používajú, sú odolné, dobre vyzerajú a navyše sú kompletne českým výrobkom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone7_nahled.jpg

Príslušenstvo k iPhonu 7, máme všetko!

Apple iPhone 7 už poznáte. Aká je však ponuka príslušenstva? V našom článku vám predstavíme tvrdené sklá, puzdrá, powerbanky, inteligentné hodinky, bezdrôtové slúchadlá, flashdisky a ďalšie užitočné vychytávky. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií