PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vysetreni-v-tehotenstvi_1.jpg

Tehotenský kalendár: Kedy ísť na aké vyšetrenie?

V priebehu tehotenstva vás čaká celý rad vyšetrení. Krvné testy, genetické testy, rôzne kontroly a prehliadky v tehotenstve. Aké vyšetrenia v tehotenstve sú povinné? Čo so sebou vziať na prvé vyšetrenie v tehotenstve? Ako prebiehajú genetické testy a čo dokážu odhaliť? Spísali sme pre vás prehľadný tehotenský kalendár, ktorý vám odpovie nielen na tieto otázky, ale aj mnoho ďalších, ktoré sa vám preháňajú hlavou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ruzove-boticky.jpg

Ako spoznať tehotenstvo

Plánujete bábätko, alebo máte podozrenie, že ste neplánovane tehotná? V oboch prípadoch sa vám bude hodiť poznať jednotlivé príznaky tehotenstva, aby ste tehotenstvo mohli spoznať čo najskôr, a napríklad aj bez testu. Poďme sa spoločne pozrieť, kedy sa prejavia prvé príznaky tehotenstva, ako spoznáte, že ste tehotná, kedy si urobiť tehotenský test a kedy zájsť ku gynekológovi. Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií