PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/hp-z-displays-1.jpg

HP Z Display: ako vyzerajú ultraprémiové novinky medzi profi monitormi?

Novinky v rade profesionálnych monitorov HP Z Display prinášajú prémiový dizajn s ultratenkými rámčekmi, špičkovú presnosť farieb a tiež inovatívny filter modrého svetla bez oranžového zafarbenia. Ako to funguje? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monitory-usb-c-philips-nahled.jpg

Monitory Philips s USB-C: Aké výhody prinášajú?

Jedným z mnohých zariadení, na ktorých sa začína objavovať konektory USB-C, sú aj monitory. Pomáhajú v mnohých oblastiach, vrátane efektivity práce. Čo všetko ponúkajú a ako nám môžu poslúžiť? Aké majú výhody? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iiyama-prolite-xb3288uhsu-b1-testy-recenze.jpg

Iiyama ProLite XB3288UHSU-B1 je všestranný 4K monitor (RECENZIA)

V recenzii sme si tentokrát posvietili na monitor iiyama ProLite XB3288UHSU-B1. Ide o 32" všestranný 4K LCD monitor za prívetivú cenu, a nás tak zaujímalo, ako si povedie v podrobnej recenzii. Treba uznať, že nás monitor trochu prekvapil. Aké sú klady a zápory monitora a ako si v recenzii viedol? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hp-z-display-z38c-nahled.jpg

HP Z Display Z38c je obrí zakrivený LCD monitor

Ak hľadáte monitor, ktorý vám poskytne ozajstný prehľad pri práci alebo kvalitnejší herný pôžitok, bude to tento. HP Z Display Z38c je jedným z najväčších zakrivených LCD monitorov na trhu. Svojim rozlíšením zastúpi dokonca dva klasické monitory, a tak môžete pracovať efektívnejšie ako kedykoľvek predtým. Čo všetko monitor ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sh850-nahled.jpg

Samsung SH850 sú kancelárske monitory pre náročných

Dvojica monitorov Samsung SH850 cieli na najnáročnejšiu firemnú klientelu. Panely s mnohými funkciami na praktickú správu pracovnej plochy, bohatou konektivitou aj veľmi kvalitným obrazom budú vďaka dizajnu ozdobou kancelárie. Čo ďalšie obrazovky dokážu? A neprehnal to výrobca s cenou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/EIZO-EV2780-nahled.jpg

FlexScan EV2780 je prvý monitor EIZO s rozhraním USB-C

Spoločnosť EIZO uvádza nové profesionálne monitory určené do moderných kancelárií a grafických štúdií. V čom vynikajú? Dočítate sa v našom článku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií