Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/resident-evil-resistance-recenze-cover-nahled.jpg

Resident Evil: Resistance (RECENZIA) – Pokusné králiky v zombie klietke

V žánri hororových hier ukoristil vavríny slávy za mesiac apríl do svojich pazúrov neodvratný Nemesis z remaku Resident Evil 3, ktorý avšak nezískal tak vrelé prijatie ako dvojka minulý rok. Napriek tomu sa nájdu fanúšikovia série, ktorí sú z akčnejšieho poňatia nadšení. A práve na nich by mal cieliť tiež Capcomom samostatne vyvíjaný asynchrónny multiplayer Resident Evil: Resistance, na ktorý sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/project-gameplay-cover-nahled.jpg

Project Resistance (OZNÁMENIE) bude výrazným odbočením zo série Resident Evil

Dlho sme sledovali kanály vydavateľa Capcom, aby sme sa dozvedeli viac o tajomnom Project Resistance, od ktorého sme si sľubovali oznámenie remaku milovaného hororu Resident Evil 3. Naše nádeje uťali prvé informácie, ktoré pred Tokyo Game Show vypustil vydavateľ Zombie Survival. Namiesto pobehovania po Raccoon City sa zrejme dočkáme parťáckej bojovky v duchu legendárnej Left 4 Dead. Viac sa dozviete na ďalších riadkoch.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií