Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/herní-projektor-benq.jpg

Konečne poriadny 120 Hz herný projektor? BenQ TH690ST!

Herný projektor BenQ TH690ST ponúka nielen podporu na 120 Hz hranie vo Full HD s veľmi nízkou latenciou, ale tiež nepotrebuje veľa miesta: Stačí vám meter a pol miesta na to, aby vyčaroval stopalcovú uhlopriečku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-the-freestyle-projektor.jpg

Projektor Samsung The Freestyle má perfektné funkcie a vie premietať aj na strop

Na veľtrhu CES 2022 predstavil Samsung svoj nový kompaktný projektor The Freestyle. A ten toho dokáže veľmi veľa. Má jednoduché nastavenie, takže stačí ho v podstate zapnúť a môžete premietať, a tiež skvelý obraz a zvuk, ako aj priamu podporu streamovacích služieb. To všetko navyše v originálnom štýlovom dizajne.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-projektor_3.jpg

Ako vybrať projektor

Vyberáte projektor na sledovanie filmov a hranie hier, prípadne na prezentácie do konferenčnej miestnosti? Akú zvoliť svietivosť, rozlíšenie či technológiu a na čo slúžia vyzualizéry? Poradíme vám, ako správne vybrať projektor vhodný práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/divak-nahled.jpg

4 typy divákov, ktorý z nich ste vy?

Aký ste typ filmového či seriálového diváka? Ste viac kritik, seriálový maniak, tímový hráč alebo snáď televízny povaľač? Pozrite sa na charakteristiku jednotlivých typov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/projektory-epson-06.jpg

Kam umiestniť a ako nastaviť nový projektor Epson

Projektor dokáže preniesť atmosféru kinosály až do vašej obývacej miestnosti. Zaujíma vás, aké inteligentné funkcie skrývajú projektory od populárnej japonskej spoločnosti Epson? A prečo by ste pri výbere projektora mali brať ohľad napríklad aj na jednoduchosť inštalácie či možnosti prispôsobenia premietaného obrazu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rodinny-filmovy-zazitek02.jpg

Prečo si k televízoru kúpiť projektor

Má zmysel kúpiť si domov projektor, aj keď máte kvalitný televízor? Pokiaľ si chcete užiť filmy ako v kine, kúpte si jeden aj vy. Aké majú projektory ďalšie výhody? O zmysle projekcie vám povieme oveľa viac. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií