Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/projektor-xgimi.jpg

Projektory XGIMI: Napíšte recenziu na zakúpený produkt a získajte poukaz v hodnote 8 €

Urobte si radosť nákupom nového projektora XGIMI a napíšte naň recenziu. Okrem toho, že pomôžete ďalším zákazníkom pri ich rozhodovaní, získate navyše poukaz v hodnote 8 € na ďalší nákup na Alza.sk. Akcia prebieha od 1. 11. 2023 do 31. 12. 2023, prípadne do vyčerpania zásob. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-projektor.jpg

Projektor Samsung The Freestyle 2. generácie a kopa darčekov k tomu

Prenosný projektor Samsung The Freestyle 2. generácie je tu. Premietajte svoje obľúbené hry, filmy, fotografie a videá z dovolenky na stenu vašej izby. Samsung Freestyle 2. generácie zvládne premietať aj na strop a za jeho nákup navyše získate plno darčekov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xgimi-projektory.jpg

XGIMI – oceňované Android projektory. V čom sú také dobré?

Inteligentné projektory XGIMI bežia na systéme Android TV, pritom ale dokážu poskytnúť nefalšovaný kinozážitok. Ich kvality potvrdzujú aj odborné recenzie, z ktorých si tieto projektory odnášajú výborné hodnotenia. Niektoré sú 4K, iné sú kompaktné a prenosné. Čo ďalšie ponúkajú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herní-projektor-benq.jpg

Konečne poriadny 120 Hz herný projektor? BenQ TH690ST!

Herný projektor BenQ TH690ST ponúka nielen podporu na 120 Hz hranie vo Full HD s veľmi nízkou latenciou, ale tiež nepotrebuje veľa miesta: Stačí vám meter a pol miesta na to, aby vyčaroval stopalcovú uhlopriečku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-the-freestyle-projektor.jpg

Projektor Samsung The Freestyle má perfektné funkcie a vie premietať aj na strop

Na veľtrhu CES 2022 predstavil Samsung svoj nový kompaktný projektor The Freestyle. A ten toho dokáže veľmi veľa. Má jednoduché nastavenie, takže stačí ho v podstate zapnúť a môžete premietať, a tiež skvelý obraz a zvuk, ako aj priamu podporu streamovacích služieb. To všetko navyše v originálnom štýlovom dizajne.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/holograficke-projektory.jpg

Holografické projektory: budúcnosť, alebo realita?

Skutočné hologramy sú tu s nami už desaťročia, ale nemusia vyzerať úplne tak, ako si ich predstavujete. Existuje však množstvo zariadení, ktoré si môžete kúpiť alebo vyrobiť, a ktoré verne napodobňujú efekt hologramu. Ako fungujú skutočné a falošné hologramy? A je už na svete holografický projektor? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ViewSonic_PX701-4K_mini.jpg

ViewSonic PX701-4K (RECENZIA) – všestranný projektor pre herných aj filmových nadšencov

Ak hľadáte projektor na každú príležitosť, možno ste práve našli svojho kandidáta. ViewSonic PX701-4K je pripravený na hernú aj filmovú scénu, na ktorej vám poskytne neopakovateľný zážitok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-projektor_3.jpg

Ako vybrať projektor

Vyberáte projektor na sledovanie filmov a hranie hier, prípadne na prezentácie do konferenčnej miestnosti? Akú zvoliť svietivosť, rozlíšenie či technológiu a na čo slúžia vyzualizéry? Poradíme vám, ako správne vybrať projektor vhodný práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/epson-nove-projektory.jpg

Nové projektory Epson: kompaktné lasery, kancelársky nástroj aj kino v obývačke

Epson na trh nedávno uviedol niekoľko nových projektorov. Nájdete medzi nimi kompaktné laserové modely EF-11 a EF-12, jeden kancelársky model nabitý funkciami a tiež zaujímavý model, s ktorým môžete premietať filmy až na 10-metrové plátno. Prečo vyzerajú tieto novinky sľubne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nahled-nebula-capsule.jpg

Prenosný mini projektor Nebula Capsule by Anker si zaslúži vašu pozornosť

Nebula Capsule je produkt, ktorý nemá konkurenciu. Mini projektor sa pýši jedinečným dizajnom v tvare plechovky a je nabitý funkciami. Reprodukuje špičkový obraz s uhlopriečkou 3 metre a priestorový zvuk, ktorého kvalita vás pohltí. Streamujte multimediálny obsah, či už ste kdekoľvek. O všestrannom využití Nebula Capsule si prečítajte v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/projektro-mobil-samsung-232.jpg

Mobily so zabudovaným projektorom

Smartfóny sú v poslednej dobe maximálne univerzálne zariadenia, ktoré sa hladko zapojili snáď do všetkých oblastí našich životov. Posledným výstrelkom techniky je integrácia projektorov priamo do telefónov. Nemusíte so sebou na dovolenku alebo na porady vláčiť nákladné a hlavne neskladné zariadenia: Jedným klikom sa na obrazovke vášho telefónu spustí nenápadný projektor a vy môžete okamžite premietať. Na integrované projektory sme sa pozreli bližšie v našom článku. Stoja za zaobstaranie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/4k-projektory-s-vysokym-rozlisenim-232.jpg

4K projektory uspokoja aj najnáročnejších divákov

Projektory so 4K rozlíšením už dávno nie sú hudbou vzdialenej budúcnosti. Ich cena je síce v porovnaní s Full HD modelmi stále vysoká, ale blýska sa na lepšie časy. Aké benefity 4K projektory ponúkaj[ a komu sa už dnes oplatí si ich zaobstarať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rodinny-filmovy-zazitek02.jpg

Prečo si k televízoru kúpiť projektor

Má zmysel kúpiť si domov projektor, aj keď máte kvalitný televízor? Pokiaľ si chcete užiť filmy ako v kine, kúpte si jeden aj vy. Aké majú projektory ďalšie výhody? O zmysle projekcie vám povieme oveľa viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Optoma-nahled.jpg

Projektory Optoma, spoľahlivá kvalita za rozumnú cenu

Či už ste milovník filmov alebo manažér, svojho favorita si jednoducho vyberiete zo širokej ponuky projektorov Optoma. Tešiť sa môžete na verné podanie farieb, poctivé dielenské vyhotovenie a rozumnú cenu. Viac v našom článku.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bann-small_8.JPG

S projektory Acer zažijete úchvatné momenty

Značkové projektory Acer patří dlouhodobě mezi špičku této produktové kategorie. Za velmi slušné peníze totiž dostanete odpovídající model s řadou čistě profesionálních parametrů.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií