AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pubg-keyart-nahled.jpg

PUBG: Battlegrounds (RECENZIA PS5) – Prvý battle royale má stále čo povedať

PUBG: Battlegrounds vzniklo v roku 2017 ako prvý zástupca žánru battle royale a v súčasnosti ho vyvíja a vydáva PUBG Corporation. Hra sa stále teší slušnej popularite a vďaka prechodu na free to play model si k nej nachádza cestu stále viac nových hráčov. Čo na PUBG hovorí úplný nováčik? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pubg-mobily-small.jpg

Mobilná verzia PlayerUnknown´s Battlegrounds pre Android a iOS funguje skvele

PlayerUnknown´s Battlegrounds odštartovalo fenomén, ktorý s nami bude ešte dlhú dobu. Nie je preto žiadnym prekvapením, že táto battle royale strieľačka zamierila aj na mobilné prístroje. Vývojárske štúdio Tencent vytvorilo takmer dokonalú konverziu, ktorá v mnohom prevyšuje Xbox verziu. Viac v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií