PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-radeon-rdna-2-recenze-test.jpg

Oficiálne predstavenie RX 6800, RX 6800 XT a RX 6900 XT

Tak toto bude súboj. NVIDIA už čoskoro ukáže grafické karty s jadrom Ampere, ale AMD sa nenechá vôbec zahanbiť. Starostlivo totiž chystá novú architektúru RDNA 2, ktorá má ambíciu až na 100 % medzigeneračné zlepšenie. Viac sa dozviete z článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sapphire-rx-5700-8g-recenze.jpg

Sapphire Radeon RX 5700 8G (RECENZE A TESTY)

Další novou grafickou kartou od společnosti AMD, kterou si dnes představíme, je Sapphire RX 5700 8G s referenčním chlazením. Jak se jí vedlo v našich testech a že se tato grafická karta dá také parádně taktovat, tak přesně o tom se můžete přesvědčit v této recenzi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amd-radeon-vii.jpg

Sapphire Radeon VII 16G HBM2 (RECENZIA A TESTY): Lacnejšia alternatíva pre RTX 2080?

Kto sa tešil na najnovší počin spoločnosti AMD, teda grafickú kartu Radeon VII, ten sa dnes konečne dočkal. Práve dnes idú totiž tieto grafické karty do predaja, a to vrátane Sapphire Radeon VII 16G HBM2, ktorú sme pre vás tiež ihneď otestovali. Aký teda je nový Radeon VII? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sapphire-nitro-rx-vega56-8g-hbm2-le-recenze-2.jpg

Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Sapphire Nitro+ RX Vega56 8G HBM2 Limited Edition disponuje novým a svojimi rozmermi iste neprehliadnuteľným systémom chladenia s trojicou ventilátorov Tri-X. Ako sa tejto grafickej karte darilo v testoch na Alza.sk, to sa dozviete práve v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/NVIDIA-Wall.jpg

Grafické karty - najlepšie modely rôznych cenových kategórií

Prinášame vám komplexný prehľad grafických čipov, ktoré podľa našich skúseností patria medzi to najlepšie, čo si možno v danej kategórii zaobstarať. Nové hry majú stále väčšie hardvérové ​​nároky a nie je nič horšie, než hrať s trhaním a ešte v nízkom rozlíšení.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/banner-small_17.jpg

Ďábelská grafická karta AMD R9 Fury Nano

Americká společnost AMD se rozhodla v segmentu grafických karet posunout laťku o pěkný kus výše. Přivítejte nejvýkonnější Mini-ITX grafiku Radeon R9 Nano. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií